Yoğun bakıma telefon: Tatlıses'in fişini çekin   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (15:54)   Son Mesaj: 03-18-2011 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    03-18-2011

    Yoğun bakıma telefon: Tatlıses'in fişini çekin

    Yoğun bakıma telefon: Tatlıses'in fişini çekin


    İbrahim Tatlıses suikastıyla ilgili soruşturma sürerken, polis ilginç ayrıntılara ulaşmaya devam ediyor. Yoğun bakım servisini arayan bir kişinin, "İbrahim Tatlıses'in fişini çekin" diyerek doktoru tehdit ettiği öğrenildi.

    Silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses'in tedavisinin sürdüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım servisini arayan bir kişinin, "İbrahim Tatlıses'in fişini çekin" diyerek doktoru tehdit ettiği öğrenildi.
    Silahlı saldırıdan 66 saat sonra Abdullah Uçmak ve çetesini gözaltına alan İstanbul Polisi'nin soruşturmasına, Tatlıses'e yönelik bir tehdit telefonu eklendi. Saldırıda yaralanınca ilk müdahalesi Levent Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürülen Tatlıses, ikinci beyin ameliyatının ardından yoğun bakım servisine alındı.

    UÇMAK ÇETESİ ARAMIŞ

    Bu sırada yoğun bakım servisine ilginç bir telefon geldi. Arayan kişi yoğun bakımdan sorumlu doktor ile görüşerek, "İbrahim Tatlıses'in fişini çekin" diyerek tehdit etti. Zanlıların kimliklerini tespit etmeye çalışan polise, hastane personeli tarafından bu tehdit telefonu da bildirildi. Polis hemen meçhul telefonla ilgili araştırma başlattı. Aramanın Anadolu Yakası'ndaki bir baz istasyonu üzerinden yapıldığını belirleyen polisin, hastaneyi Abdullah Uçmak çetesinin arayarak tehdit ettiği yönünde detaylı deliller elde ettiği öğrenildi.

    HABERTÜRK




    Yoğun bakıma telefon: Tatlıses'in fişini çekin Yorumları