Karslıların vekil olarak görmek isteği isimler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (16:36)   Son Mesaj: 03-18-2011 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    03-18-2011

    Karslıların vekil olarak görmek isteği isimler

    Karslıların vekil olarak görmek isteği isimler


    Kars'ta yerel bir gazetenin sitesinden yapılan ankere göre Karslıların AK Parti'den TBMM'ye milletvekili olarak göndermeyi istedikleri isimler şöyle sıralandı:

    www.karsmanset.com adlı internet sitesinin, Kars'ta milletvekilliği aday adayları arasında yaptığı geniş katılımlı anket sonuçlandı.
    Her bilgisayardan bir kez katılımın sağlandığı ankete il genelinden 15 bin ve il dışından 145 bin olmak üzere toplam 160 bin katıldı.

    Ankete, özellikle il dışından katılım dikkat çekerken, bu kategoride en fazla oyu gazeteci Ömer Erim Baştimar aldı. Baştimar'ın ardından, Fettah Çetinkaya ve Uğur Ertaş sıralandı.

    Kars ve ilçelerinden yapılan oylamada ise, sıralama şöyle oluştu: Remzi Aras, Ahmet Arslan ve Erdoğan Yıldırım.

    Anket hakkındaki düşüncelerini sorduğumuz Ömer Erim Baştimar, çıkan sonuçların kendisini memnun ettiğini söyledi.

    Yüz binden fazla katılımcının katıldığı ankete katılan hemşerilerinin, kendisine olan desteğine teşekkür eden Baştimar, ''Bu bir hizmet yarışıdır. Güzel Kars'ımıza hizmet için buradayız. Umarım 12 Hazirandan sonra, memleketimiz için herşey çok daha güzel olur. Aday gösterilmem ve milletvekili seçilmem halinde, çok güzel hizmetlerle, Güzel Kars'ımıza hizmet etmeyi çok istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun'' dedi.

    (aa)




    Karslıların vekil olarak görmek isteği isimler Yorumları