Kesik bacak cinayetinde büyük inceleme   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (13:08)   Son Mesaj: 03-18-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 635  

    03-18-2011

    Kesik bacak cinayetinde büyük inceleme

    Kesik bacak cinayetinde büyük inceleme


    Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesindeki bir gölet kenarında, bacakları kesilmiş halde cesedi bulunan üniversiteli genç kızın kent merkezinde öldürüldükten sonra kırsala atıldığı belirlenirken çalışmalar aralıksız sürüyor.

    Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesindeki bir gölet kenarında, bacakları kesilmiş halde cesedi bulunan Uludağ Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Sema Karakoca'nın katil zanlısının bulunması için başlatılan soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.
    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 1 Mart'ta gölet kıyısında Ankaralı Karakoca'nın cesedinin bulunmasından sonra soruşturma başlatan jandarma, oluşturulan özel ekipleriyle katil zanlısını yakalamaya çalışıyor.

    Her gün elde edilen bilgiler ve delilleri, yaptıkları toplantılarda görüşen ekipler, soruşturmasını Bursa-Ankara arasında artırarak sürdürüyor.

    -KENT MERKEZİNDE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ-

    Cinayetten bu yana yaklaşık 100 bin GSM numarası ve 25 bin araç üzerinde inceleme yaptığı öğrenilen ekipler, titizlikle yürütülen çalışmalarla önümüzdeki günlerde sonuca ulaşmayı hedefliyor.

    Bu arada, cinayetin kent merkezinde işlendiği ve daha sonra kırsala, Nilüfer ilçesindeki göletin kıyısına atıldığının belirlendiği bildirildi.




    Kesik bacak cinayetinde büyük inceleme Yorumları