Adıyaman'da çocuk bezi kavgası: 5 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (13:08)   Son Mesaj: 03-18-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    03-18-2011

    Adıyaman'da çocuk bezi kavgası: 5 yaralı

    Adıyaman'da çocuk bezi kavgası: 5 yaralı


    Adıyaman'da akraba iki aile arasında bahçe duvarına çocuk bezi atılması yüzünden çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ağveren köyü Bağpınar mezrasında meydana gelen olayda, Şükrü Yıldırım'ın eşi çocuk bezini komşuları ve akrabaları olan Mevlana Yıldırım'ın evinin duvarına attı. Bunun üzerine kadınlar arasında başlayan tartışmaya erkekler de katıldı.
    Kavgaya dönüşen olayda Şükrü Yıldırım (66) ve Ramazan Yıldırım (41), silahla ateş edilmesi sonucu yaralandı. Mustafa Yıldırım (78) Seha Yıldırım (12) ve Zeynep Yıldırım da (17) taş ve sopa darbeleri ile yaralandı.

    Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Durumu ağır olan Ramazan Yıldırım'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

    Görgü tanığı Orhan Yıldırım, akraba iki aile arasında çocuk bezi atılması yüzünden 5 kişinin yaralanmasının çok üzücü olduğunu belirterek, ''Küçücük bir mesele nedeniyle 5 kişi yaralandı. Bizler akrabayız. Kadınlar arasında başlayan tartışmaya erkeklerin de katılması ve kan akması üzücü bir durum'' dedi.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




    Adıyaman'da çocuk bezi kavgası: 5 yaralı Yorumları