Mesut Yılmaz, Mersinlilerden destek istedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (20:34)   Son Mesaj: 03-17-2011 (20:34)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    03-17-2011

    Mesut Yılmaz, Mersinlilerden destek istedi

    Mesut Yılmaz, Mersinlilerden destek istedi


    AK Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Mesut Yılmaz önceki gün il Başkanlığına vermiş olduğu adaylık dilekçesinden sonra vakit kaybetmeden il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek adaylık için destek istedi.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Yılmaz, Erdemli ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada 'AK Parti kadrolarında uzun süredir birlikte samimiyetle çalışmaktayız.Teşkilata girdiğimiz günden bugüne kadar bizde sizler gibi hiçbir makam ve mevki gözetmeden, her zaman arkadaşlarımızı kendimizden önde tutarak hizmet ettik. Menfaatin değil, hizmetin insana efendilik kazandıracağı ilkesini hiç aklımızdan çıkarmadık.

    Bizim çalışmalarımızdaki tek amacımız halkımıza hizmet etmek olmuştur. Çünkü biz biliyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir. Gücümüzü sizden alarak doğru bildiğimiz şeyleri doğru zamanda, doğru yerde söylemeye ve yapmaya çalıştık. Biz her zaman camiamızın ve teşkilatımızın daha ileri gitmesi ve daha güzel çalışmalar içerisinde olması için çalıştık, inşallah bundan sonra da bu yolda birlikte çalışmaya devam edeceğiz.' dedi..



    Yılmaz ayrıca, 'Teşkilatımızla birlikte Mersinimize daha büyük katkı sağlamak için partimizden aday adayı olduk. Aday adayı olmamda, Mersinimize katkımın olacağına inanan partimiz organlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve toplumun farklı kesimlerinin tavsiye ve teşvikleri etkili olmuştur. Gelişme potansiyeli yüksek olan ilimizde birçok projeyi birlikte hayata geçirebilecek olmamız, bu kentin sorunlarını ve gücünü yakinen bilmemiz bizi bu göreve iten başlıca unsur olmuştur.

    Mersinimizde bizleri bekleyen çok önemli işler var. Çukurova Bölgesel Havaalanı, Anamur sahil yolu, Tarsus-Kazanlı Sahil Bandı Projesi ve 2013 Akdeniz Oyunları gibi yatırımlar Mersin"i bir dünya kenti yapacaktır. Başbakanımızın özel garanti mektubuyla aldığımız olimpiyatlar başbakanımızın kentimize verdiği önemi çok net göstermektedir' dedi.




    Mesut Yılmaz, Mersinlilerden destek istedi Yorumları