Kayseri BŞB'yi kurşunlayanlar tutuklandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (20:04)   Son Mesaj: 03-17-2011 (20:04)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    03-17-2011

    Kayseri BŞB'yi kurşunlayanlar tutuklandı

    Kayseri BŞB'yi  kurşunlayanlar tutuklandı


    Kayseri Büyükşehir Belediyesi binasını dün gece yarısı kurşunlayan 2 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Şahısların, Anadolu Harikalar Diyarı"nın yapılacağı alan olan Kumarlı Parkı içerisindeki yüzme havuzunun işletmecileri olduğu belirtildi.

    Gece saat 02.00 sıralarında Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ana giriş kapısı önüne gelen 2 kişi, tabanca ve av tüfeği ile bina içerisine doğru ateş etti. Olay sonrası polisin yaptığı incelemede, bina içerisinde 53 farklı yerde tabancadan çıkan mermi ve av tüfeğinin saçmaları tespit edildi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahısların Ali B. ve ismi açıklanmayan 18 yaşından küçük çocuk olduğunu belirleyerek sabah saatlerinde 2 kişiyi yakaladı. Poliste alınan ifadelerinden sonra şahıslar adliyeye çıkarıldı. Cumhuriyet savcılığının ifadelerini alarak tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etiği 2 şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların kurşunlama olayını, Kumralı Parkı'nda belediyeye ait olan ve kendilerinin kiracı oldukları havuzun yıkılması nedeniyle gerçekleştirdikleri ileri sürüldü.




    Kayseri BŞB'yi kurşunlayanlar tutuklandı Yorumları