İstanbul eski valisi Güler, Çapkın'ı ziyaret etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (20:57)   Son Mesaj: 03-17-2011 (20:57)    Cevap: 0    Gösterim: 785  

    03-17-2011

    İstanbul eski valisi Güler, Çapkın'ı ziyaret etti

    İstanbul eski valisi Güler, Çapkın'ı ziyaret etti


    Eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı sanatçı İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırı olayının çözülmesindeki başarıları nedeniyle tebrik etti.

    Görevinden istifa edip AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Güler, Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine gelerek, Emniyet Müdürü Çapkın ile yaklaşık bir saat görüştü.
    Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güler, Çapkın ile meslek hayatının ilk yıllarından beri tanıştığını ve birlikte çalıştıkları zamanlar olduğunu ifade ederek, ''Son operasyonlar ve İbrahim Tatlıses olayında da İstanbul polisinin gösterdiği başarılar nedeniyle tebriklerimi ilettim. Görevlerinde başarılar diliyorum. Önümüzde seçim var. İstanbul polisi her türlü tedbiri en iyi şekilde sürdürecektir, gösterecektir. Hüseyin Çapkın bilgisi ve tecrübesiyle bu işi en iyi şekilde üstlenecek arkadaşımızdır'' dedi.

    Güler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya da dün ziyaret ettiğini söyledi.

    Milletvekili aday adaylığıyla ilgili sorular üzerine, İstanbul'dan aday adayı olduğunu anımsatan Güler, milletvekili listelerinin kesinleşmesini beklediğini belirtti.

    Türkiye'ye uzun yıllar vali olarak hizmet ettiğini dile getiren Güler, bundan sonra vekalet alması halinde Ankara'da hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

    Muammer Güler, İstanbul 1. ve 3. bölge için başvuruda bulunduğunu aktardı.

    ESKİ KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARI GÜLER:''OLAYIN BAŞKA BAĞLANTILARI VARSA ONLARIN DA AÇIKLANMASI KONUSUNDA İSTANBUL POLİSİ YOĞUN BİR GAYRET İÇERİSİNDEDİR''

    Eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, sanatçı İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili, olayın varsa başka bağlantılarının açığa çıkarılması konusunda İstanbul polisinin yoğun bir gayret içerisinde olduğunu belirtti.

    Güler, İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gelerek, Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'ndan sanatçının durumu hakkında bilgi aldı. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Muammer Güler, Tatlıses'in ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Tatlıses'e yapılan saldırıyı üzüntüyle karşıladığını ifade eden Güler, ''Bunu kesinlikle hak etmeyen değerli bir sanatçıdır, Özellikle olayın akabinde sayın Başbakanımızın da belirttiği gibi olayın faillerinin en kısa sürede yakalanacağı konusundaki taahhütlerini İstanbul polisimizin çok kısa bir sürede yerini getirmiş olmasını da memnuniyetle karşıladım'' diye konuştu.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ettiğini belirten Güler, ''Olayın başka bağlantıları varsa onların da açıklanması konusunda İstanbul polisi yoğun bir gayret içerisindedir. Kendilerini kutluyorum'' dedi.

    Güler, İbrahim Tatlıses'in en kısa sürede bütün etkinlik ve faaliyetlerine döneceğine dair umudu olduğunu vurgulayarak, bütün Türkiye'nin dualarıyla sanatçının yanında olduğunu söyledi.

    Kendisinin İbrahim Tatlıses ile 20 yıllık özel bir dostluğunun olduğunu dile getiren Güler, ''Vefa, dostluk ve saygısını her zaman hissettiğim değerli bir sanatçıdır. Kendisini yoğun bakım ünitesinde görme konusunda kimsenin bir çaba içinde olmamasını diliyorum. Çünkü bu aşama en sıkıntılı dönemdir. O alanın ziyaretçilere değil, doktorlara ayrılması lazım. İnşallah kendisine geldiği zaman o ziyaretler uzun şekilde yapılır'' şeklinde konuştu.




    İstanbul eski valisi Güler, Çapkın'ı ziyaret etti Yorumları