Kızılay'a arsasını bağışladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (19:58)   Son Mesaj: 03-17-2011 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 567  

    03-17-2011

    Kızılay'a arsasını bağışladı

    Kızılay'a arsasını bağışladı


    Sakarya'nın Hendek ilçesinde esnaflık yapan bir kişi, Kızılay'a arsa bağışında bulundu.

    İlçede kasaplık yapan İsmail Kutsal, Yenimahalle 1527 Sokakta bulunan 313 metrekare arsasını, Türkiye Kızılay Derneği'ne bağışladı. Kızılay"a arsa bağışlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kutsal, "Kızılay"ın ülkemizde yaptığı çok güzel çalışmaları beğenerek takip ediyordum.

    Bende bir vatandaş olarak böylesine güzel çalışan Kızılay"a bağışta bulunmak istedim. Her vatandaşın duyarlı olması lazım. Kızılay,felaketlerde ve yoksullara yaptığı yardımlarla büyük takdir topluyor." dedi.

    Kızılay Hendek Şube Başkanı Bağdatlı ise Kutsal'ın örnek bir davranışta bulunduğunu kaydederek şunları söyledi: "Böyle güzel bir örnek davranış gösterdiğinden dolayı çok mutluyuz. Yoksul vatandaşlarımıza yönelik yapılacak çalışmalarımızda böylesine örnek davranış gösteren vatandaşlarımızın çoğalarak artması bizlerin temennisidir.İsmail Kutsal"a gösterdiği örnek davranış ve yaptığı bağış nedeni ile çok teşekkür ediyorum." dedi.

    Kızılay"a arsasını bağışlayan Kutsal, Şube Başkanı Bağdatlı ile Hendek Tapu Müdürlüğüne giderek tapunun devrini yaptı.




    Kızılay'a arsasını bağışladı Yorumları