Polis ve itfaiyeden 'kurt' operasyonu!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (19:56)   Son Mesaj: 03-17-2011 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    03-17-2011

    Polis ve itfaiyeden 'kurt' operasyonu!

    Polis ve itfaiyeden 'kurt' operasyonu!


    Gümüşhane’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda kent merkezine inen kurt su kanalına düştü. Kurdun imdadına da polis ve itfaiye ekipleri yetişti.

    Olay bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Emniyet güçlerinden Bağlarbaşı Mahallesi 2. Etap TOKİ Konutları"nın olduğu bölgedeki su kanalına bir köpeğin düştüğü ihbarını alan Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri olay yerine gitti. Olay yerine giden Belediye Veteriner Hekimi Ahmet Yaşar, su kanalına düşen hayvanın köpek değil, kurt olduğunu anlayınca tabanca ile sakinleştirici iğne yaptı.

    Olayı anlatan Yaşar, "Bugün 2. TOKİ binalarının altında bulunan kuyuda bir hayvanın bulunduğu ihbarını aldık. Zabıta ve itfaiye ekipleri ile beraber hemen olay yerine gittik. Baktığımızda çamurların içerisinde bir kurt olduğunu gördük. Kurdu ilk olarak uyuşturmak sureti ile bulunduğu yerden yukarı çıkarıp, temizliğini yaptık. Kurdu ısıtıp muayenesini yaptıktan sonra tekrar doğaya bırakacağız" dedi.
    Olay yerinden kurtarılan kurt Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi"ne götürülerek, gerekli muayene ve kontrolünün ardından kuduz aşısı yapılarak doğaya bırakıldı.

    İHA




    Polis ve itfaiyeden 'kurt' operasyonu! Yorumları