Eşini öldürdükten sonra kayınpederine 'Sıra sende' dedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (15:06)   Son Mesaj: 03-17-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 564  

    03-17-2011

    Eşini öldürdükten sonra kayınpederine 'Sıra sende' dedi

    Eşini öldürdükten sonra kayınpederine 'Sıra sende' dedi


    Bayrampaşa’da kendisinden boşanmak isteyen eşini çalıştığı iş yerinde silahla öldüren katil zanlısı H.K.’nin olaydan sonra kayın pederini arayarak “sıra sena geldi” dediği öğrenildi.

    Kızının ölüm haberini alan acılı baba Fahri Uygun, damadı H.K"nin daha önce kendisini yaraladığını, kızı ile eşinin arasında şiddetli geçimsizlik olduğunu ancak bu noktaya varacağını tahmin edemediklerini belirtti.
    Aile içi şiddet bir kadının daha hayatına mal oldu. Bayrampaşa"da kocasından şiddet gören Serpil Kamay, boşanmak istediği eşinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Birkaç gün önce eşinin çalışmaya başladığı Kocatepe Mahallesi 24 Sokaktaki iş yerine gelen H.K., içerideki çalışanları dışarı çıkarttı.

    Kendisine direnen iş yeri sahibi Mehmet Güven"e silahını doğrultan H.K, "Sen aradan çekil" diyerek eşine yöneldi. Tekstil atölyesi içinde kaçmaya çalışan eşi Serpil Kamay"ın yanına giden H.K . kafasına iki el ateş ederek eşini öldürdü.

    Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kaçan H.K daha sonra kayın pederini arayarak "sıra sende" dedi. Olayı anlatan Acılı baba Fahri Uygun, "Saat 8:30-9:00 gibi beni aradı. "Sıra sende" dedi. Ben daha önce kavgalı olduğum için kendisi ile konuşmuyordum.

    Beni birkaç yıl önce bıçaklamıştı. Kızımı ve eşimi de tehdit etmiş. Bana söylemediler. Kızım bize bir şey yapmasın diye 15 gün önce teyzesinin yanında kalmaya başlamıştı. Aralarında şiddetli geçimsizlik vardı. Ancak olayın bu noktaya varacağını bilemedik." diye konuştu.

    Öldürülen Serpil Kamay"ın patronu Mehmet Güven, Kamay"ın iş ilanı üzerine atölyesine geldiğini belirterek, "Makineci olarak başvurdu. Benden 15 günde bir kendisine ücret vermemi istedi. Boşanmak istediğini 3 bin TL"ye avukat tuttuğunu söyledi. Ben de kabul ettim. İşe başladı, 4. günde de öldürüldü." dedi.

    Ölen Serpil Kamay"ın bir yakını H.K"nin bir makinenin arkasına saklanan eşinin yanına giderek başına iki el ateş ettiğini belirtti. Aynı kişi, H.K ile Serpil Kamay"ın bir çocuklarının birkaç yıl önce soba zehirlenmesi sonucu öldüğünü söyledi.

    Polis yapılan incelemenin ardından Kamay"ın cesedini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.




    Eşini öldürdükten sonra kayınpederine 'Sıra sende' dedi Yorumları