Orhan Aslıtürk, Emniyete getirildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (09:54)   Son Mesaj: 03-17-2011 (09:54)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    03-17-2011

    Orhan Aslıtürk, Emniyete getirildi

    Orhan Aslıtürk, Emniyete getirildi


    İngiltere’den mahkeme kararı ile Türkiye’ye iade edilen Orhan Aslıtürk, havalimanındaki işlemlerinin ardından gözaltına alınarak Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

    Ellerinin kelepçeli olduğu gözlenen Aslıtürk"ün Emniyet'teki sorgusunun ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

    İngiliz Mahkemesi tarafından Türkiye"ye iade edilen Orhan Aslıtürk, Türk Hava Yolları"nın tarifeli uçağı ile dün saat 22.45 sıralarında Atatürk Havalimanı"na getirildi. Havalimanına iner inmez polis ekiplerince teslim alınan Aslıtürk, kelepçelendikten sonra bir polis aracına bindirilerek Dış Hatlar Geliş Terminali'nde bulunan Pasaport Kontrol Büro Amirliğine götürüldü.

    Burada giriş işlemleri yapılan Aslıtürk, polisler eşliğinde havalimanından çıkarılarak sağlık kontrolü için Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne götürüldü. Aslıtürk havalimanından ayrıldığı sırada basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Sağlık kontrolü yapıldıktan sonra Aslıtürk, yine elleri kelepçeli şekilde Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü"ne getirildi. Orhan Aslıtürk"ün Emniyet'e girdikten sonra ellerindeki kelepçenin çıkarıldığı gözlendi.




    Orhan Aslıtürk, Emniyete getirildi Yorumları