Tatlıses tekrar şarkı söyleyebilecek mi?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-16-2011 (19:58)   Son Mesaj: 03-16-2011 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    03-16-2011

    Tatlıses tekrar şarkı söyleyebilecek mi?

    Tatlıses tekrar şarkı söyleyebilecek mi?


    Dr. Faruk Öncel, Tatlıses'in tedavisinin sürdürüldüğü hastanenin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, şu anda bilinci açık olan sanatçının yavaş yavaş sağlığına kavuştuğunu kaydetti.

    İbrahim Tatlıses'e daha önce akupunktur tedavisi uygulayan Dr. Faruk Öncel, uğradığı saldırıda ağır yaralanan sanatçının bilincinin şu anda açık olduğunu belirterek, ''Tatlıses'in konuşması ve şarkı söylemesinde hiçbir pürüz olmayacaktır'' dedi.
    Öncel, Tatlıses'in tedavisinin sürdürüldüğü hastanenin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, şu anda bilinci açık olan sanatçının yavaş yavaş sağlığına kavuştuğunu kaydetti.

    Faruk Öncel, ''Tatlıses, gözleri ile konuşabiliyor ve hareket edebiliyor. Beynin ön lobunda hasarın olmayışı sevindirici bir haberdir'' diye konuştu.

    Öncel, Tatlıses'in tedavi sürecinde enfekte olmasının engelleneceğini kaydederek, ''Tatlıses'in konuşması ve şarkı söylemesinde hiçbir pürüz olmayacaktır. Ancak yara iyileşene kadar belli bir sürece ihtiyaç vardır. Enfeksiyon kapmasını engellemek için ailesiyle bile görüştürülmesi yasaklanmış durumda. Bu yasağı hekimler değil, oğlu Ahmet koydu. Kimseyle görüştürülmüyor'' şeklinde konuştu.

    Ünlü sanatçının heyecanlanma ve duygulanma gibi durumlarla henüz karşılaşmaması gerektiğini ifade eden Öncel, ''Önümüzdeki 24 saat içerisinde yeniden tetkikleri yapılacaktır. Bu tetkikler, daha güzel sonuçların müjdecisi olacaktır'' dedi.

    Gazetecelerin ''yurt dışından tıbbi destek gerekli mi?'' sorusu üzerine de Öncel, ''Türkiye, dünya çapında ünlü doktorlara sahiptir. Beyin cerrahi konusunda, adını sizlerin de çok iyi bildiği hekim arkadaş ve üstatlarımız vardır. Hatta ülkemiz, dünya ülkelerine beyin cerrahı ihraç eden bir ülkedir. Bu konuda müsterih olalım'' diye konuştu.

    AA




    Tatlıses tekrar şarkı söyleyebilecek mi? Yorumları