Ortağı Tatlıses için 100 kurban kesti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (19:54)   Son Mesaj: 03-16-2011 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    03-16-2011

    Ortağı Tatlıses için 100 kurban kesti

    Ortağı Tatlıses için 100 kurban kesti


    Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Erbil'deki ortağı Dr. Rujdi Sait, sanatçının sağlığı konusunda bugün iyi haber almaları üzerine, şantiye'de yüz koyun kurban ettiklerini söyledi.

    Dr. Rujdi Sait yaptığı basın toplantısında "Tatlıses'in kardeşi olduğunu" belirterek, "Türk basınını ve beni suçlayanları buraya davet ediyorum, gelsin beni yakından tanısınlar. Bana bir kötülük yapan hatta benim kardeşimi öldüreni bile ben tanrıya şikayet ediyorum. Türk emniyeti çok güçlü bir emniyettir, elbette en yakın zamanda failleri bulacaklar. O zaman bu söylentilerin asılsız olduğunu herkes anlayacak" dedi.
    "Umarım en yakın zamanda failler yakalanır ve cezalarını çekerler" diyen Dr. Rujdi Sait, kendisini Türk emniyetinin çağırması durumunda Türkiye'ye gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine, "Ben zaten birkaç gün içerisinde Türkiye'ye kardeşim Tatlıses'i ziyaret etmeye gideceğim" diye konuştu.

    Sait "bugüne kadar niçin gitmediniz" sorusu üzerine, "Duyuyorduk, doktorları kimseyi yanına yaklaştırmıyorlardı, ama şimdi Allaha şükür biraz önce de Derya hanımla görüştüm, sağlık durumundan son haberleri kendilerinden aldım. En kısa zamanda ben de ziyaretine gideceğim. Zaten biz bu olaydan önce basın toplantısı bile yaptık, sorun olsaydı nasıl giderdim ve yeni projeler hakkında nasıl konuşurduk" ifadelerini kullandı.

    Şantiyede çalışan işçiler de Tatlıses'i çok sevdiklerini, biran önce sağlığına kavuşmasını dilediklerini belirttiler.

    aa




    Ortağı Tatlıses için 100 kurban kesti Yorumları