Kudüs Muhafızı Raid Salah konferansı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-16-2011 (17:57)   Son Mesaj: 03-16-2011 (17:57)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    03-16-2011

    Kudüs Muhafızı Raid Salah konferansı

    Kudüs Muhafızı Raid Salah konferansı


    ESKADER Başakşehir Şubesi'nin düzenlediği etkinlikte, Kudüs Muhafızı Raid Salah 18 Mart Cuma günü bir konferans verecek. Konferansa herkes davetli.

    Eğetim, Sosyal ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER)'in düzenlediği etkinliğe Kudüs Muhafızı Raid Salah konuk oluyor. 18 Mart Cuma günü Saat 20:30"da Başakşehir Çınar Kongre Merkezinde "İlk Kıblemiz, Miracımız, Mirasımız Kudüs" konulu konferansa halka açık gerçekleşecek.
    RAİD SALAH KİMDİR?

    Şeyh Raid Salah, 1948 yılında siyonist rejim İsrail tarafından işgal edilmiş Filistin topraklarındaki İslami Hareket"in lideridir.

    1990′lı yıllarda Ummul Fahm şehrinin belediye başkanlığını yapan Salah özellikle 2003 yılından sonra aktif olarak İslami Hareket"i yönlendirmeye başladı.

    2003 yılında yapılan seçimlerde HAMAS adına yaptığı çalışmalardan sonra siyonist rejim istihbaratı tarafından yakın takibe alınan Salah tutuklanarak 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Asılsız suçlamalarla iki yıl hapiste tutulduktan sonra şartlı olarak serbest bırakılan Salah"ın İsrail dışına çıkmasına izin verilmedi.

    Son yıllarda ise özellikle siyonist yahudilerin Mescid-i Aksa ve Kudüs"e karşı komplolarını kamuoyuna açıklayan Salah, her zaman en ön safta mücadelesini sürdürmektedir.



    Şeyh Raid Salah müslümanlar arasında Mescid-i Aksa"nın Muhafızı olarak bilinmektedir.

    Şubat 2011"de tekrar gözaltına alınan Salah, serbest kaldıktan sonra ESKADER'in konuğu olarak Başakşehir"de konferans verecek.




    Kudüs Muhafızı Raid Salah konferansı Yorumları