Polisten kaçan sürücü: Biz kanundan kaçmayız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (14:05)   Son Mesaj: 03-16-2011 (14:05)    Cevap: 0    Gösterim: 584  

    03-16-2011

    Polisten kaçan sürücü: Biz kanundan kaçmayız

    Polisten kaçan sürücü: Biz kanundan kaçmayız


    Şişli’de, polis ekipleri şüpheli bir otomobili durdurmak istedi. Kaçmaya çalışan otomobille polis arasında kovalamaca yaşandı. Polislerin tehlike atlattığı kovalamacanın ardından şüpheli şahıs yakalandı.

    Şişli"de devriye görevi yapan polis ekipleri, Cumhuriyet Caddesi üzerinde şüphelendikleri 34 AN 2935 plakalı otomobilli incelemek için durdurmak istedi.
    Polisin uyarılarını dikkate almayan ve içerisinde bir kişinin bulunduğu otomobil, kaçmaya başladı. Cumhuriyet Caddesi"nden Dolapdere Caddesi"ne inen otomobilin önünü kesmeye çalışan Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı ekipler de başarılı olamadı.

    Şişli ve Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı 5 ekip otosunu peşine takan otomobil, Piyalepaşa Bulvarı"ndan D-100 Karayolu"na doğru gitmeye devam etti.

    Kovalamaca sırasında polis ekipleri de zaman zaman kaza tehlikesi atlattı. Şüpheli otomobil, polis ekiplerinin sıkıştırmasıyla Piyalepaşa Bulvarı Okmeydanı ayırımında yakalandı. Otomobilin sürücüsü gözaltına alındı. Polisten kaçmadığını iddia eden şahsın alkollü olduğu ileri sürüldü.

    Otomobilin içerindeki alkol şişeleri de dikkat çekti. Şahsın yapılan GBT (Genel Bilgi Taraması) sorgusunda "Ateşli Silah Kanunu"na muhalefet suçundan aranmasının olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şahıs, gerekli işlemlerin yapılması için polis merkezine götürüldü.




    Polisten kaçan sürücü: Biz kanundan kaçmayız Yorumları