Anaokulu öğrencileri fidan dikti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (13:57)   Son Mesaj: 03-16-2011 (13:57)    Cevap: 0    Gösterim: 601  

    03-16-2011

    Anaokulu öğrencileri fidan dikti

    Anaokulu öğrencileri fidan dikti


    Yıldırım Belediyesi, Altın Nesil Anaokulu öğrencilerinin de katılımı ile 120 fidan dikti.Yiğitler’de, Oto Sansit içine belirlenen alanda yapılan ağaçlandırma törenine, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de katıldı.

    Çok sayıda öğrenci ve öğretmenin yer aldığı ağaçlandırma törenin de konuşan Keskin, Yıldırım"ın, Bursa"nın en yeşil bölgelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, "Ben ve ekibim göreve geldiğimiz günden bugüne Yıldırım"da yeşili önceledik.
    Yaptığımız park ve bahçelerin yanı sıra ağaçlandırma çalışmalarıyla da Yıdırım"ı yeşil bir çehreye kavuşturduk. Bugün de burada bulunan minik öğrencilerimizle, 120 adet fidan dikeceğiz. Bu sayede Yıldırım daha yeşil daha temiz solunulabilir bir havaya kavuşmuş olacak.

    Bu ağaçlandırma çalışmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

    Konuşmaların ardından ağaçlandırma çalışmalarına başlayan öğrencilerin her biri bir ağaç dikerek, Yıldırım"ın daha da yeşil bir çehreye kavuşmasına katkı yaptı.

    Sedir, çam, akçaağaç, çınar, ıhlamur, akasya, manolya, defne, ve katalpa fidanlarının dikildiği ağaçlandırma törenin de Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve beraberinde katılan grup da ağaç dikti.




    Anaokulu öğrencileri fidan dikti Yorumları