Eyüp’e “En İyi İlçe Belediyesi Tüketici Ödülü”   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (13:58)   Son Mesaj: 03-16-2011 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    03-16-2011

    Eyüp’e “En İyi İlçe Belediyesi Tüketici Ödülü”

    Eyüp’e “En İyi İlçe Belediyesi Tüketici Ödülü”


    Tüketici Akademisi tarafından 15 Mart Dünya Tüketici Günü kutlamaları çerçevesinde İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törende, Eyüp Belediyesi’ne, “En iyi İlçe Belediyesi Tüketici Ödülü” verildi.

    Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu.
    Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri biraraya geldi.

    15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'ne, yaşam kalitesini yükseltmek için tüketiciye ürün ve hizmet sunan ulusal ve uluslararası markaların yöneticileri ile birlikte iş hayatından TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü Bahadır Kaleağası, sanat camiasından Seda Sayan, Ferhat Göçer, Gülben Ergen, Ziynet Sali, Bedük, Soner Sarıkabadayı, Grup Hepsi, Umut Akyürek gibi birçok ünlü isim ve müzik grubu da katıldı.

    Tüketici, marka, farklılaşma, iletişim, sosyal sorumluluk, toplumsal barış, ürün çeşitlenmesi, uluslararası rekabet, yaşam ve düşünce kalitesi, çevrenin korunması gibi konular iş ve sanat dünyasının başarılı yöneticileri tarafından ele alındı.

    Kurumların nasıl tüketici odaklı olması gerektiği tartışmalarının değerlendirildiği zirvede, seçkin markalar aynı platformda bir araya gelerek vizyonlarını, stratejilerini, deneyimlerini paylaştılar.

    EYÜP, EN İYİ İLÇE BELEDİYESİ TÜKETİCİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

    Tüketici Akademisi tarafından Türkiye'de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek için 9 ilde, hanede görüşme ile Sosyal Araştırmalar Merkezi'ne yaptırılan Türkiye'nin en geniş marka araştırması sonuçları zirve finalinde kamuoyu ile paylaşıldı. Hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "Tüketici 2011 kalite ödülü" verildi. Ödüller, Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder ve Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu tarafından takdim edildi.

    Gecede Gerhard Schröder ve Fahri Ustaoğlu En iyi İlçe Belediyesi Tüketici ödülünü Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu"ya verdi.

    Kobi İmalat ve Özderm Saç Bakım Ürünü ile Nicoderm Sigarayı Bıraktırma ürünlerinin Ar-Ge Bölüm Başkanı Kemal Karadağ da gecede birçok ödüle layık görüldü. Karadağ, çok sigara içmesiyle tanınan Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder'e sigarayı bıraktırma ürünü vererek, sigarayı bırakma sözü aldı.

    Cardin Mobilya, UMEX Gıda Sanayi, Sergün, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Demir Solar gibi firmaların da temsilcileri törende kendi alanlarında kalite ödülleri aldı. Tüketiciyi en olumlu etkileyen basın kuruluşu olması bakımından Türkiye Gazetesi yılın gazetesi olarak belirlendi.




    Eyüp’e “En İyi İlçe Belediyesi Tüketici Ödülü” Yorumları