Türköneler'den nöbet değişimi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-16-2011 (12:38)   Son Mesaj: 03-16-2011 (12:38)    Cevap: 0    Gösterim: 584  

    03-16-2011

    Türköneler'den nöbet değişimi

    Türköneler'den nöbet değişimi


    AK Parti’ye vekil adayı olmak için başvuran 5 bin 600 kişi içinde bakanların neredeyse tamamı yer aldı. İstanbul Milletvekili Özlem Türköne aday adayı olmazken, eşi Mümtazer Türköne’nin aday adayı olmak için başvurduğu öğrenildi.

    Devlet Bakanı Mehmet Aydın da başvuruda bulunmadı. Milli görüş çizgisinden İbrahim Halil Çelik, RP ve ANAP"ta milletvekilliği yapan Haşim Haşimi de AK Parti"den aday olmak için başvurdu. Merhum Necmettin Erbakan"ın emanetçisi olarak RP"nin kuruluş döneminde Genel Başkanlık yapan Ahmet Tekdal"ın oğlu Ömer Tekdal da AK Parti"den aday adayı oldu.
    Yönetmen, yapımcı ve senarist Mesut Uçakan da AK Parti"ye başvuran isimler arasında yer aldı. AK Parti kurucusu Fatma Ünal Bostan, Balıkesir kadın kolları başkanı Hülya Kamçı ile birlikte yaklaşık 10 başörtülü kadın da aday adaylığı için başvuruda bulundu.

    Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile vekiller Mustafa Çetin, Hüsnü Ordu, Mehmet Çerçi, Salih Erdoğan, Eyüp Cenap Gülpınar, Ülkü Gökalp Güney, Ali Kul, Faruk Koca,Yaşar Eryılmaz, Akif Gülle, Ali Bayramoğlu, Yaşar Yakış, İbrahim Mete Doğruer ve Kerem Altun aday olmadı.

    STAR GAZETE




    Türköneler'den nöbet değişimi Yorumları