Erdoğan'a Rusya'dan fahri doktora- Canlı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-16-2011 (12:38)   Son Mesaj: 03-16-2011 (12:38)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    03-16-2011

    Erdoğan'a Rusya'dan fahri doktora- Canlı

    Erdoğan'a Rusya'dan fahri doktora- Canlı


    Başbakan Erdoğan Rusya'da Rusya Diplomasi Akademisi'nde fahri doktora ünvanı alıyor. Erdoğan konuşuyor- CANLI İZLE



    Başbakan Erdoğan Rusya'da Rusya Diplomasi Akademisi'nde fahri doktora ünvanı alıyor. Erdoğan konuşuyor

    Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

    57 milyar dolar uluslar arası doğrudan yatırım çekmeyi başardık. bunun iki sırrı vardır bir güven, ikinci ise istikrardır. Bu ikisi eğer bir ülkede varsa sermaye o ülkeye gider.
    Türk müteaahitlik şirketleri Çin'den sonra dünyada 2. sıradadır. Milli gelirimiz son 8 yılda 3 katı bir artışla, 738 milyar dolar seviyesine çıktı. Yolsuzluk, yoksulluuk ve yasakların kaldırılması ile biz buralara ulaştık. Birtane banka bizde batmadı, bir tane sigorta şirketi bizde batmadı. Biz 2001 krizinde Türkiye olarak biz den önceki iktidarlarda bunu yaşadık. IMF gibi finansal kuruluşlarla son 4 yıldır anlaşma yapmadan devam ediyoruz. IMF'ye 23.5 milyar dolar borcumuz vardı şu anda ise 5.5 milyar dolar borcumuz var.

    Biz süreci dahada ileriye getirmek için çaba sarfediyoruz. Bölgemizdeki demokrasi hareketlerine olumlu bakıyoruz ve tecrübelerimizi aktarıyoruz.




    Erdoğan'a Rusya'dan fahri doktora- Canlı Yorumları