Adana'da bir evde 4 ceset bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-16-2011 (11:09)   Son Mesaj: 03-16-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 594  

    03-16-2011

    Adana'da bir evde 4 ceset bulundu

    Adana'da bir evde 4 ceset bulundu


    Adana'da aynı aileden 4 kişi evlerinde silahla öldürülmüş bulundu. Evde cesedi bulunanlardan Taşkıran çiftinin bir süre önce evlendiği ve aileler arasında dargınlık olduğu öğrenildi. Evde bir de 5 aylık bebek vardı.

    Alınan bilgiye göre, Ulubatlı Hasan Mahallesi 3005 Sokak'taki bir evde, Ferdi Taşkıran, eşi Fatma Taşkıran, eşinin kardeşi Hülya Kılıç ve anneleri Behiye Kesik'in cesetleri bulundu.
    Ferdi Taşkıran ile Fatma Taşkıran'ın bir süre önce evlendikleri ve İstanbul'da yaşadıkları öğrenilirken, bu evlilik sebebiyle Adana'da yaşayan aileleri arasında dargınlık bulunduğu ve barışmak için Adana'ya geldikleri edinilen bilgiler arasında.

    Cinayet sırasında evde Behiye Kesik'in oğlu Halit Kılıç'ın da bulunduğu ve olay sonrası kayıplara karıştığı iddia edilirken, polis arama çalışması başlattı. Tüyler ürperten cinayet çok yönlü olarak soruşturuluyor.

    Evdeki 5 aylık Zeynep Aysel Taşkıran'ın ise sağ olduğu öğrenildi.

    Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

    Gazetecilere saldırı

    Adana'da bir evde öldürülen 4 kişinin cenazesinin çıkartılması sırasında olayı takip eden basın mensupları saldırıya uğradı. Saldırıda NTV muhabiri Hamza Gül darp edilerek yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi, 3005 Sokak, 6 numaralı evde tabancayla öldürülen Ferdi T. (30), eşi Fatma T. (22), Hülya K. (15) Behiye K.'nin (46) cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürülmek üzere evden çıkarıldı. Cenazeler araçlara konulurken olayı takip eden basın mensupları, ölenlerin yakınlarının saldırısına uğradı.

    Saldırıda darp edilen NTV Muhabiri Hamza Gül aldığı darbeler sonucunda alnından yaralandı. Bu arada olay yerinde bulunan polisin, basın mensuplarına saldıran şahısları önlemekte güçlük çektiği gözlendi. Diğer basın mensupları da olay yerinden kaçarak saldırıdan kurtuldu.




    Adana'da bir evde 4 ceset bulundu Yorumları