Huzurevinde 104. yaşına partiyle girdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (23:57)   Son Mesaj: 03-15-2011 (23:57)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    03-15-2011

    Huzurevinde 104. yaşına partiyle girdi

    Huzurevinde 104. yaşına partiyle girdi


    Burdur Berberoğlu Vakfı Huzurevi'nde yaşayan Mehmet Gül, 104'üncü yaşına girdi. Gül için doğum günü partisi düzenlendi.

    Burdur Berberoğlu Vakfı Huzurevi'nde yaşayan Mehmet Gül, 104 yaşına girdi. Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur'un ilk beyaz eşya ve elektronik eşya satıcı Mehmet Gül için huzurevinde doğum günü partisi düzenledi. Burdur Huzurevi'nde yaşayan 90 üstü yaşlılar için doğum günü partisi yapmayı planladıklarını belirten Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, 104 yaşındaki Mehmet Gül'ü tebrik etti. Akkaya, "Bugün Mehmet Gül amca 104 yaşına girdi. Yani o zaman 1907 doğumlu oluyor. Mehmet Gül amcaya, sağlık afiyet diliyorum. Ben Huzurevi Müdürümüze daha önce söyledim. 90 yaşını dolduran sakinlerimize doğum günü partisi yapacağız. Onları tespit edip, parti düzenleyeceğiz. Mehmet Gül amcayı da tebrik ediyor, hayırlı ömürler diliyoruz" diye konuştu.
    DOĞUM GÜNÜ PASTASINI KESTİ

    Doğum günü pastasını hazırlatan Başkan Sebahattin Akkaya, "Mehmet Amca, pastanın üzerine 4 mum yaktık. 100 yaşı saymıyoruz' dedi.
    Ardından 104 yaşındaki Mehmet Gül, mumları üfledi ve pastasını kesti. Mehmet Gül'ün mumları üflemesine Başkan Akkaya da yardım etti.

    "BABAMDAN DUYUYORDUM, ÇANAKKALE'DE ÇOK KANLAR DÖKÜLMÜŞ"

    Bir konuşma yapan Mehmet Gül, "104 yaşındayım. Allah, herkese sağlıklı uzun ömürler versin. Her şeyi gördüm geçirdim, neler neler" dedi. Yaşadığı her şeyi hala çok iyi hatırladığını dile getiren Mehmet Gül, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü de kutladı. Gül, "Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutlayacakmışız. Ben 17-18 yaşındaydım. Türk Ordusu'nun başında Enver Paşa vardı, babamlar Enver Paşa'dan bahsediyorlardı. Aklımda o kalmış. Babam, büyüklerim Çanakkale'de çok kanların aktığını konuşuyorlardı. Atatürk bambaşka bir lider, büyük Atatürk o. Onun gibisi gelmez bir daha dünyaya" diye konuştu.




    Huzurevinde 104. yaşına partiyle girdi Yorumları