Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na mektup yanıtı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (17:38)   Son Mesaj: 03-15-2011 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    03-15-2011

    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na mektup yanıtı

    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na mektup yanıtı


    Başbakan Erdoğan, Kayseri'deki yolsuzluk iddialarına ilişkin olarak kendisine mektup gönderen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na çıkıştı: AK Parti'ye vurabilecek ne güce, ne kaliteye, ne kapasiteye sahipsin!

    "KILIÇDAROĞLU, AK PARTİ'YE VURABİLECEK NE GÜCE, NE KALİTEYE, NE KAPASİTEYE SAHİP DEĞİLDİR BİZE DÜRÜSTLÜK DERSİ DE VERMESİN. ÖNCE ONLAR KENDİ PİSLİKLERİNİ TEMİZLESİN"
    Erdoğan, 'bomba'nın Kılıçdaroğlu'nun elinde patladığını belirterek, "Çünkü benim büyükşehir belediye başkanım bu noktada bu tür böyle uydurma, saçma sapan şeylerle itham edilerek Kayserili kardeşlerimin, vatandaşlarımın gözünden düşürülecek ya da onun üzerinden AK Parti'ye vurabilecek ne güce, ne kaliteye, ne kapasiteye Kılıçdaroğlu sahip değildir. Bize dürüstlük dersi de vermesin. Önce onlar kendi pisliklerini temizlesin" dedi.

    Başbakan Erdoğan, Rusya'ya hareketinde önce Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Bir gazetecinin, 'CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kayseri'deki iddialarla ilgili olarak dün size bir mektup gönderdi. Bu mektup elinize ulaştı mı? Bu konuda müfettiş görevlendirecek misiniz?' sorusu üzerine Erdoğan, kendisine gönderilenlerin 'belgeyle' alakası olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

    "Böyle bir belge olmaz. Bir kişi yazı yazmış, bir yerlere bir şeyler kendine göre havale etmiş, ne imza, ne şu, ne bu yok. Zaten ifade edilen kişi cezaevinde olan bir kişi. Böyle bir süreç var ve oradan kalkıp bizim müfettiş görevlendirme şu, bu gibi kendisinin talepleri bu konuyla ilgili olarak da zaten ilgili birimler geçmişte atılması gereken adımları attılar ki bu kişi içeride. Bunu zaten biz bütçe müzakerelerinde gerekli cevabı anında biz kendisine verdik. Fakat Sayın Kılıçdaroğlu müflis tüccar gibi hala bu tür defterleri karıştırıp buralardan bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Buralardan bir şey çıkmayacaktır. O göndermiş olduğu mektup işte yaklaşık bir A4 sayfası boyutunda bir mektuptur. Arkasına da onları yığmış. Arkadaşlarım üzerinde çalışıyor. Gerekli olan cevabı kendilerine vereceklerdir. Kendisi de böyle bir şeyle benim büyükşehir belediye başkanıma çok ciddi bir iftira var orada. Bu iftiradan dolayı kendisi de bu iftirayı bir defa kendisine adeta sahiplenerek O'nun göndermesiyle, O'nun hakkında da tabii belediye başkanım gerekli davayı ayrıca açacaktır. Zaten açtığı davalar da var kendisiyle ilgili.

    Bu bomba adeta. Kendi elinde patladı. Çünkü benim büyükşehir belediye başkanım bu noktada bu tür böyle uydurma, saçma sapan şeylerle itham edilerek Kayserili kardeşlerimin, vatandaşlarımın gözünden düşürülecek ya da onun üzerinden AK Parti'ye vurabilecek ne güce, ne kaliteye, ne kapasiteye Kılıçdaroğlu sahip değildir. Bize dürüstlük dersi de vermesin. Önce onlar kendi pisliklerini temizlesinler. Gerekli cevap O'na verilecektir. Bunu da çok açık, net söyleyeyim."




    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na mektup yanıtı Yorumları