Erdoğan: Aday gösterilmeyecekler küsmesin   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (16:37)   Son Mesaj: 03-15-2011 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    03-15-2011

    Erdoğan: Aday gösterilmeyecekler küsmesin

    Erdoğan: Aday gösterilmeyecekler küsmesin


    Seçimler öncesinde AK Parti'ye 5 bin 559 aday adayının başvurduğunu açıklayan Başbakan Erdoğan, aday gösterilmeyeceklere küsmeyin çağrısında bulundu.

    Genel seçimlerle ilgili takvimin işlediğini, AK Parti'ye aday adaylığı başvurularının pazartesi akşam itibarıyla sona erdiğini belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''5 bin 599 aday adayı AK Parti listesinden milletvekili seçilmek için başvuruda bulundu. Bilimsel yöntemleri kullanarak, şehirlerimizin beklentilerini en üst seviyede gözeterek, hakkaniyet ölçülerinden çıkmadan aday listemizi belirleyeceğiz. Şunu özellikle ifade etmek durumundayım: Biz, bir aileyiz, çıkar birliği yapanların partisi değil, millete hizmet sevdası ile bir araya gelmiş, gönül ve kader birliği yapmış bir partiyiz.

    Başvuruda bulunan aday adaylarından listeye giremeyecek arkadaşlarımızın asla küsmeden, gücenmeden, kırılmadan, gönül koymadan yola devam etmelerini rica ediyoruz. Listelerin kesinleşmesi ile birlikte tüm teşkilatımızın artık çok daha yoğun şekilde araziye inmelerini, adaylarımızla, aday adaylarımızla her köye, mahalleye, sokağa, haneye ulaşmalarını istiyoruz. AK Parti farkını seçim sürecinde bir kez daha milletimize göstermek zorundayız. Aziz milletimize; makamlara, koltuklara, rütbelere değil, hizmete tabi olduğumuzu açık ve samimi bir şekilde göstermek zorundayız. Başkalarının yaptığı gibi, öfkenin, nefretin diline prim vermeyecek; nezaketle, hoşgörüyle gönüller kazanarak yolumuzda ilerleyeceğiz.''




    Erdoğan: Aday gösterilmeyecekler küsmesin Yorumları