Cinayeti aratmayan kaza MOBESE'de / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (16:08)   Son Mesaj: 03-15-2011 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 641  

    03-15-2011

    Cinayeti aratmayan kaza MOBESE'de / VİDEO

    Cinayeti aratmayan kaza MOBESE'de / VİDEO


    Antalya'da meydana gelen bir çok kaza MOBESE'ye yansıdı. Bunlardan birinde köşede bekleyen bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adamı adeta takip ederek eziyor.



    Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kent Güvenlik Sistemi'ne (MOBESE) yansıyan görüntülere göre, kazaların çoğunluğu aşırı hız, dikkatsizlik, geçiş üstünlüğüne uymamaktan kaynaklanıyor.
    MOBESE kameralarına yansıyan kazalardan birinde hızla seyreden bir araç bir süre sonra kontrolden çıkıp yolun ortasında dönmeye başlıyor. Bir başka kazada ise kavşakta geçiş üstünlüğüne uymayan bir araç sol taraftan gelen bir başka araçla çarpışıyor. Aşırı hızlı olarak liman yolunda seyreden bir araç ise bir süre sonra kontrolden çıkıp orta refüje çarpıyor.

    TRAMVAY YOLUNDA YAYAYA ÇARPTI

    Atatürk Caddesi'nde meydana gelen kazada ise tramvay yolundan giden bir araç yayaya çarpıyor.

    GERİ GERİ GELEREK YAYAYA ÇARPTI

    MOBESE kameralarına yansıyan bir başka kazada ise yolun karşısına geçmekte olan bir yayaya, geri geri gelen bir araç çarpıyor.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden dağıtılan MOBESE görüntülerindeki kazaların pek çoğunun trafik kurallarına uyulmamasından kaynaklandığı ifade edildi.






    Cinayeti aratmayan kaza MOBESE'de / VİDEO Yorumları