Çaldıkları eşyalar polis aracına sığmadı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (16:06)   Son Mesaj: 03-15-2011 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 467  

    03-15-2011

    Çaldıkları eşyalar polis aracına sığmadı

    Çaldıkları eşyalar polis aracına sığmadı


    Hırsızlık için İstanbul'dan gelen aile görünümlü hırsızlar, Bursa'da müşteri kılığındaki güven timlerine yakalandı. Zanlıların marketten açldıkları eşyalar polis otosuna bile sığmadı.

    Zanlıların otomobilinde çok sayıda prezervatif, levrek balığı, rakı, el kremi, zeytin yağı, diş macunu ve bebek maması ele geçirildi.

    Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da oturdukları öğrenilen S.A (46), N.A. (14), G.B. (28) ve kızı G.B. (8) hırsızlık için Bursa'ya geldi. 35 AS 2705 plakalı otomobilleri ile Yalova Yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezine gelen zanlıların market bölümünde gezmeye başladı. 8 yaşındaki G.B.'nin sırtında bulunan çantaya 17 adet bebek mamasını dolduran zanlılar Güven Timleri'nin dikkatini çekti.
    Zanlıları takibe alan polis market çıkışında bayanları yakaladı. Otomobilde yapılan aramada ise 200 gram levrek balığı, 33 kutu prezarvatif, 16 adet kaşar, 6 adet zeytinyağı, fındıkyağı, 5 adet diş macunu, 6 adet el kremi, 7 adet rakı ve pazar arabası ele geçirildi.

    GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR

    Aile görünümlü hırsızların market içinde dolaşmaları ise güvenlik kameralarına takıldı. Reyonların arasında dolaşan hırsızların, ürünleri kontrol etmeleri ve küçük yaştaki çocuğun sırtındak spor çanta dikkat çekiyor.

    Yaşı küçük zanlılar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, yaşı büyük iki bayan ise çaldıkları malzemeler ile Merinos Polis Merkezi'ne götürüldü. Çok sayıdaki hırsızlıktan sabıkası bulunan şahıslar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Poşetlere doldurulan hırsızlık malları ise polis arabasına sığmadı.





    Çaldıkları eşyalar polis aracına sığmadı Yorumları