Atalay: Tatlıses'in koruması daha iyi olabilirdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (15:34)   Son Mesaj: 03-15-2011 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    03-15-2011

    Atalay: Tatlıses'in koruması daha iyi olabilirdi

    Atalay: Tatlıses'in koruması daha iyi olabilirdi


    Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, sanatçı İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıyla ilgili olarak, ''Koruması daha iyi olabilirdi. Belli ki o anda koruma yeterli değil'' dedi.

    TBMM'de gazetecilerle sohbet eden Atalay, Tatlıses'in silahlı saldırıya uğramasından dolayı çok üzüldüğünü belirterek, iyileşmesi dileğinde bulundu.
    ''Koruması daha iyi olabilirdi'' diyen Atalay, ''Yeteri kadar koruması var, 3 tane... Kendi koruması, özel harekatta yetişmişler. Ama arkada, biraz uzak bir mesafede... Çok arkada araçta duruyorlar. Koruma çok hassas bir iştir. Orada belli ki o anda koruma yeterli değil'' diye konuştu.

    Atalay, ''Emniyetten koruma verilmemiş, başvurusu varmış ama...'' denilmesi üzerine, ''Onu bilmiyorum, İstanbul Valiliği bilir. Başvurusu var mı, verildi mi Valilik bilir'' dedi.

    Bu tür olaylarda sabırlı olunması gereğine işaret eden Atalay, ''Hiç ummadığınız şeyler çıkıyor. Ama bulurlar. Bulunabilecek, aydınlanabilecek bir olay. Eminim bir iki gün gibi kısa sürede oradan şey çıkar, ben öyle bekliyorum'' diye konuştu.

    Atalay, ''Olayda Kalaşnikof kullanılmış. Olayın profesyonel olduğu konusunda herkes hemfikir'' denilmesine, ''Çok enteresan. Gördüğüm kadarıyla İstanbul Emniyeti çok iyi çalışıyor. Hükümet, Başbakanımız yakından takip ediyor. İnşallah bulunur'' dedi.

    -''TATLISES'İN ADAYLIĞI HİÇ GÜNDEME GELMEDİ''-

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek de gazetecilerin, ''Tatlıses ile ilgili bir tasarruf olabilir mi? Adaylığını açıklayacağı söyleniyordu'' sorusuna, ''Bizde o konu hiç gündeme gelmedi, öncesinde de gelmedi. Bir müracaatı da yoktu. Bazı konular görüşüldü, bazı isimler konuşuldu ama o hiç konuşulmamıştı'' dedi.




    Atalay: Tatlıses'in koruması daha iyi olabilirdi Yorumları