Eşini öldüren koca için müebbet istemi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (14:08)   Son Mesaj: 03-15-2011 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    03-15-2011

    Eşini öldüren koca için müebbet istemi

    Eşini öldüren koca için müebbet istemi


    Adana'da, teyzesinin kızı olan karısını, çocuklarının bulunduğu sırada evde öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

    Alınan bilgiye göre, 10 Mart'ta, Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi 4. Sokak'ta evlerinde, aynı zamanda teyzesinin kızı olan karısı Sevgi Sağlam (26) aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli Hasan Sağlam (34) hakkında, Cumhuriyet savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.
    Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanması istenen şüpheli Hasan Sağlam ile ilgili iddianamede, şu ifadelere yer verildi:

    ''Şüpheli Hasan Sağlam babası Mümtaz Sağlam ile birlikte çalıştırdığı kahvehanede alkol ve uyuşturucu hap aldı. Saat 24.00 sıralarında kahvehaneyi kapatıp gittiği barda alkol almayı sürdüren şüpheli Hasan Sağlam'ı babası Mümtaz Sağlam'ın evine bıraktı. Kapıyı açan karısı Sevgi Sağlam ile tartışan Hasan Sağlam kendisine ait tabancayla maktule 7 el ataş ederek öldürdü. Üzerini battaniye ile örten ve suç aleti tabancayı da karısının cesedinin üzerine bırakan şüpheli Hasan Sağlam, küçük yaşta olan iki erkek çocuğunu alıp babasının evine götürdü. Babasına karısını öldürdüğünü söyleyen şüpheli Hasan Sağlam gözaltına alındıktan sonra suçunu kabul etti.''

    İddianamede, Sevgi Sağlam'ın yapılan otopsiye göre ateşli silah yaralanmasına bağlı iç kanama ve kafatası kemir kırıkları sonucu beyin kanaması sonucu öldüğüne yer verildi.

    Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.




    Eşini öldüren koca için müebbet istemi Yorumları