Bağış: Tatlıses için dua ediyorum   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-15-2011 (14:54)   Son Mesaj: 03-16-2011 (20:52)    Cevap: 1    Gösterim: 588  

    03-15-2011

    Bağış: Tatlıses için dua ediyorum

    Bağış: Tatlıses için dua ediyorum


    Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e düzenlenen silahlı saldırıyı değerlendiren Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saldırıyı kınadığını ve Tatlıses'in bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi.

    Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıyı kınadığını belirterek, suçluların en kısa zamanda yakalanacağına inandığını söyledi.
    Türk -Amerikan Dernekleri Federasyonu ve Türk -Amerikan Dernekleri Asamblesi'nin ortak etkinliği olan Liderlik Kurultayı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere Washington'a giden Bağış, hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e düzenlenen silahlı saldırıyı değerlendiren Bağış, "Allah'tan acil şifa diliyorum. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sayın Tatlıses uzun yıllardır sanat hayatıyla, eserleriyle, filmleriyle, renkli hayatıyla hepimizin hayatında yer etmiş bir insandır. Hepimizi duygulandıran eserlere imza atmış bir insandır.

    Bu ülkenin kültür dokusunda büyük emekleri olan bir insandır. Kendisi için bütün vatandaşlarımız gibi ben de dua ediyorum. Allah'tan şifa diliyorum. İnşallah bir an önce sağılığına kavuşur, ülkemizin kültür dokusuna katkılarını sürdürür" dedi.

    Egemen Bağış, bir soru üzerine, "Saldırıyı kimin yaptığını ben bilemem. Konuyu emniyet güçlerimiz araştırıyor. Ben Türk Emniyet Teşkilatı'na çok güveniyorum. Bugüne kadar dünyaya örnek olacak başarılara imza atmış bir polis teşkilatımız var.

    Bu kanlı eylemin arkasında da kim olduğunu çok kısa bir sürede ortaya çıkaracaklardır ve sorumluları yakalayacaklardır. Ben emniyet teşkilatımıza tam güvenim olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. Tüm dünyanın artık gelip ders aldığı, delil olay yeri inceleme konusunda bizden ilham aldığı bir noktaya geldik.

    Onun için bu kanlı eylemi gerçekleştirenlere emniyet teşkilatımızın gerekli operasyonu yaparak, gereğini yapacaklarına da inanıyorum" diye konuştu.







    Bağış: Tatlıses için dua ediyorum Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-16-2011, 20:52

    --->: Bağış: Tatlıses için dua ediyorum


    Allah'tan acil şifalar diliyorum yakınlarına sabır diliyorum
    ibonun hayranı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ibonun hayranı Ziyaretci