Minibüse çarpıp uyudular /   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (13:06)   Son Mesaj: 03-15-2011 (13:06)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    03-15-2011

    Minibüse çarpıp uyudular /

    Minibüse çarpıp uyudular /


    Manisa'nın Salihli ilçesinde bir minibüs ve motisikletin karıştığı bir kaza sonrası yaşananlar vatandaşı şaşırttı. Minibüse çarpan motosikletliler yığıldıkları yerde uyuyakaldı.

    Manisa'nın Salihli ilçesinde, kazaya karışan motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan şahıs, yere düştükleri andan itibaren derin bir uykuya daldılar.
    Kaza, istasyon mevkiinde meydana geldi. 45 SR 974 plakalı motosikleti ile ters istikametten istasyon mevkiine gelen Hüseyin U., normal güzargahın da ilerleyen Mustafa Demir yönetimindeki 45 LV 303 plakalı şehir içi minibüse çarptı.

    Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Hüseyin U. ile motosikletin arkasında bulunan Suat G hafif şekilde yaralandı. Alkollü oldukları öne sürülen motosiklet sürücüsü ve arkadaşının yere düşer düşmez uyudukları görüldü.

    Kaza yerine gelen vatandaşlar sürücü ve arkasındaki şahsın öldüğünü sandı. Her iki şahsın alkollü oldukları ve yere düşer düşmez derin bir uykuya daldıkları öğrenildi.



    Minibüse çarpıp uyudular /

    Minibüse çarpıp uyudular /

    Minibüse çarpıp uyudular /





    Minibüse çarpıp uyudular / Yorumları