CHP'den VATSO Başkanı'na uyarı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (12:34)   Son Mesaj: 03-15-2011 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 437  

    03-15-2011

    CHP'den VATSO Başkanı'na uyarı!

    CHP'den VATSO Başkanı'na uyarı!


    CHP, Van’da kendisini birinci sıra adayı ilan eden ve afiş bastırıp miting düzenleyen VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu’nu uyardı.

    CHP genel merkez yönetimi, daha önce "CHP"den teklif var gönlüm AKP"de" biçimde gazetelere açıklama yapan Kandaşoğlu"nun Van"da kendisini kesinleşmiş birinci sıra adayı ilan etmesi konusunda uyardı.
    Genel merkez yönetimi, CHP Van İl Örgütü"ne yaptığı uyarıda, "CHP"nin aday aday başvuru süresi henüz başlamadı. Adaylar MYK ve PM Meclisi"nde değerlendirilecek. CHP, aday adaylığı başvurusu başlamadan kimseye "sen adaysın" sözü vermedi, vermezde. Bunu ancak yetkili kurullar belirlen ve ilan eder. Kaldı ki, Kandaşoğlu"nun partimize henüz resmi bir başvurusu da söz konusu değildir" denildi.

    Genel merkez, Van il örgütünden Kandaşoğlu"nun kendi adına bastırdığı afişlerin toplatılmasını ve miting vb. çalışmalarına son verilmesini de istedi.(




    CHP'den VATSO Başkanı'na uyarı! Yorumları