'Florya'ya babamı bile getirmiyorum'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-15-2011 (08:57)   Son Mesaj: 03-15-2011 (08:57)    Cevap: 0    Gösterim: 531  

    03-15-2011

    'Florya'ya babamı bile getirmiyorum'

    'Florya'ya babamı bile getirmiyorum'


    Galatasaraylı Barış Özbek, Florya'ya kadın getirdiği iddiasına sert tepki gösterdi.

    Nevzad Dindar'ın haberi
    Florya, Beyaz Saray gibi"

    Galatasaraylı Barış Özbek, Florya'ya kadın getirdiği iddiasına sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Tesisler, Beyaz Saray gibi korunuyor. Florya"ya babamı bile getiremiyorum" diye konuştu

    Galatasaray her yeni haftaya krizle başlıyor. Ankaragücü'ne son 5 dakikada yediği gollerle yenilen sarı-kırmızılılarda, Hagi ve futbolcular topun ağzına gelirken, Barış Özbek'in geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne kadın getirdiği dedikoduları gündemi sarstı.

    Ankaragücü maçında son 25 dakikada görev yapan ve performansıyla eleştirilen Barış, hedef haline getirilmesine isyan etti. Genç futbolcu, "Bu kadarı da ayıp. Tesislere kadın getirdiğimi gören biri varsa bunu ispatlasın. Yok mu güvenlik kameraları? Florya neredeyse Beyaz Saray gibi! Özel güvenlik değil, sanki FBI ajanları koruyor tesisleri. Böyle yerde hangi mantıkla tepki çekecek bir işin içine girersiniz. Tesislere babamı bile getiremiyorum" diye konuştu.

    Cim-Bom"da 4 yıldır oynadığını hatırlatan 24 yaşındaki oyuncu, "İnternette dolaşan bu iddiayı 1 milyon kişi okuyor. Kafalarda benimle ilgili bir önyargı oluştu. Kazım, Fenerbahçe'de oynarken 'kelepçe' haberiyle gündeme geldi. Suçsuzluğu ispatlandı, ama insanlar hâlâ Kazım'ı o şekilde anımsıyor" dedi.

    Barış, kulüpteki geleceğiyle ilgili önemli mesajlar da verdi. Genç futbolcu, "Sözleşmem 2 ay sonra bitiyor. Şu ortamda ihale nasıl bana kalır, anlamıyorum. Suçlu bensem sözleşme sürem ortada, olan, olur. Ama benim kulübe sadece yetiştirme bedeliyle geldiğim unutulmasın. Bonservisime 3-5 milyon verilmedi. Katkım tartışılır belki, ama mücadele etmediğim söylenemez" yorumunu yaptı.




    'Florya'ya babamı bile getirmiyorum' Yorumları