Unakıtan 'babalar gibi' bırakıyor!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (06:38)   Son Mesaj: 03-15-2011 (06:38)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    03-15-2011

    Unakıtan 'babalar gibi' bırakıyor!

    Unakıtan 'babalar gibi' bırakıyor!


    Maliye Bakanlığı döneminde icraatları ve sözleriyle hatırlanan Kemal Unakıtan, aktif siyasete nokta koymaya hazırlanıyor. Unakıtan'ın yerine aday gösterilecek kişi ise hayli dikkat çeken bir isim..

    Yusuf Sahici'nin haberi
    Unakıtan"ın yeniden aday olmayacağı ve Eskişehir listesine, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar"ın konulacağı öğrenildi.

    Yedi yıla yakın Maliye Bakanlığı yapan Eskişehir milletvekili Unakıtan"ın sağlık sorunları nedeniyle aday olmak istemediği de bildirildi. Unakıtan, bakanlığı döneminde oğlunun mısır ve yumurta ticareti, kızının şirketleri nedeniyle de çok yıpranmıştı. ABD"de kalp ameliyatı geçiren Unakıtan, özelleştirme konusunda ""Babalar gibi satarım"" ve eşi Ahsen Hanım"ın "İstihareye yattım, Yüce Rabbim Cleveland dedi" açıklamasıyla da hatırlanıyor.

    ESKİŞEHİR"İ KAYBETTİ, MKYK"YA GİREMEDİ

    Ameliyat sonrası bakanlıktan alınan Unakıtan, Ankara"ya da çok az uğramaya başladı. Yerel seçimin kaybedilmesi sonrası Eskişehir"e de gitmeyen Unakıtan, MKYK"ya da alınmadı. Unakıtan"ın, kayınbiraderi Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cihansel Erel"in de görevden alınmasıyla birlikte bağlar iyice koptu.

    Unakıtan"ın yerine Eskişehir"den ilk sırada, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar"ın aday gösterileceği belirtiliyor. Bayraktar, ""Yeni dönemde eğer seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ"ye geri dönerim. Çünkü yapılacak çok iş var" demişti. Bayraktar"ın memleketi olan Trabzon"dan aday gösterilme ihtimali de bulunuyor.

    (GAZETEPORT)




    Unakıtan 'babalar gibi' bırakıyor! Yorumları