Ankara'da acemi sürücü dehşeti: 6 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-15-2011 (01:06)   Son Mesaj: 03-20-2011 (01:47)    Cevap: 1    Gösterim: 849  

    03-15-2011

    Ankara'da acemi sürücü dehşeti: 6 yaralı

    Ankara'da acemi sürücü dehşeti: 6 yaralı


    Ankara'da acemi olduğu iddia edilen ve yeni aldığı otomobili ile ıslak zeminde kontrolü kaybederek karşı şeride geçen sürücü, dehşet saçtı.

    Ticari taksi ile kafa kafaya çarpışan otomobil hurdaya dönerken, kazada araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındılar.

    Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Keçiören ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, acemi olduğu iddia edilen ve otomobilini yeni aldığı öğrenilen Kadir A. idaresindeki 06 AB 3709 plakalı otomobil, Fatih Caddesi üzerindeki ıslak zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Kontrolü bir türlü sağlayamayan sürücünün kullandığı otomobil, bu sırada karşı yönden gelen Mehmet Adnan Yücel yönetimindeki 06 T 2120 plakalı taksi ile çarpıştı.

    Kaza sonrası karşı şeride geçen otomobil içerisinde bulunan sürücü Kadir A. ve yanında bulunan arkadaşları Emre Alper Öztürk, Adem Öztürk ile ticari taksi sürücüsü Yücel ve yolcu olarak bulunan Caner Çeltikçi ile ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza yerinde otomobiller hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

    Yaralıların ilk müdahaleleri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilirken, bazı vatandaşlar ellerindeki cep telefonları ile kaza yerini görüntüleyerek gazeteciliğe soyundular. Kazayı haber alarak olay yerine gelen yaralıların yakınları büyük panik yaşadı. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilen yaralı yakınları, sağlık ekiplerinden yaralılar hakkında bilgi almaya çalıştılar.

    Ambulansla hastaneye götürülen ve tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Kadir A. ve ismi öğrenilemeyen kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

    Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

    İHA




    Ankara'da acemi sürücü dehşeti: 6 yaralı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-20-2011, 01:47

    --->: Ankara'da acemi sürücü dehşeti: 6 yaralı


    olenler emre ve kız sürücüde emreydı zaten.kadir deil.
    guess. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) guess. Ziyaretci