Konya'da bir saat ara ile iki kadın öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (23:58)   Son Mesaj: 03-14-2011 (23:58)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    03-14-2011

    Konya'da bir saat ara ile iki kadın öldü

    Konya'da bir saat ara ile iki kadın öldü


    Konya’nın merkez Karatay ilçesi, Erenler Mahallesi'nde bulunan Karatay Belediyesi Şefkat Evleri'nde uzun süre ışıkları açık kalan iki dairedeki kalanları merak edenler bakıma muhtaç kadının cesedi ile karşılaştı.

    Zeki Dursun'un haberi
    Olay; Alınan bilgiye göre; Konya"nın Merkez Karatay ilçesi, Erenler Mahallesi, Karatay belediyesi şefkat evlerinde bir saat ile 2 bakıma muhtaç kadın henüz nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı evlerinde ölü bulundu.

    Konya Karatay Belediyesi Şefkat evlerinde yaşayan biri Hasibe Sezer(70) diğeri Şerife Benli(70) yaşlarında ki iki kadının cansız bedeni komşuları tarafından evlerinde ölü bulundu.

    Olayı anlatan komşuları ""Akşam saatlerinde 4 katlı apartmanın 1 ve 2. katta bulunan Hasibe Sezer(70) ve Şerife Benli"nin (70) evlerinin ışıklarının yandığını fakat uzun süre iki dairede de bir hareketlilik olmadığını gözleyen komşuları 4 katlı apartmanın 2. katında yaşayan Şerife Benlinin kapısını çaldıklarını fakat ses gelmeyince kapıyı kırarak içeri girdiklerini ve Şerife Benli ( 70) kadının odada cansız bedenini bulduklarını, olay yerine hemen 112 acil servisi çağırdıklarını söyleyen komşuları olayın üzerinden bir saat geçmesinin ardından yine aynı apartmanın 1. katında yaşayan Hasibe Sezer (70) yaşında ki kadının kapısını çaldıklarını fakat oradan da bir ses gelmeyince yine aynı şekilde kapıyı kırarak içeri girdiklerini ve Hasibe Sezer (70) yaşında ki kadının da aynı şekilde cansız bedeni ile karşılaştıkları"" öğrenildi.

    Olay yerine çok sayıda polis ve kadınların cansız bedenlerini almak üzere ambulanslar çağrıldı. Bakıma muhtaç iki kadının ölüm nedeninin henüz neden olduğu bilinmezken olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

    ZEDHABER




    Konya'da bir saat ara ile iki kadın öldü Yorumları