Ak Parti'ye Amerika'dan aday adayı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (20:36)   Son Mesaj: 03-14-2011 (20:36)    Cevap: 0    Gösterim: 678  

    03-14-2011

    Ak Parti'ye Amerika'dan aday adayı

    Ak Parti'ye Amerika'dan aday adayı


    Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir firmada CEO olarak çalışan Gökhan Yazıcı, AK Parti'den Bursa milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

    Gökhan Yazıcı, milletvekilliği aday adaylığı için Bursa İl Başkanlığı'na başvurdu. AK Parti ile kuruluş yıllarından itibaren ilişkisi olduğunu ve daha evvel Enerji Bakanlığı'nda müsteşar yardımcısı olarak ülkesine hizmet ettiğini belirten Yazıcı, 2002 seçimlerinde da Bursa'dan aday olduğunu, ancak vekilliğin o dönem için kendisine kısmet olmadığını ifade etti. Müsteşar yardımcılığı görevinin ardından ABD'de bor ürünleri pazarlayan bir Türk şirketinde 7 yıldır genel müdür olarak çalıştığını kaydeden Yazıcıoğlu, Bursa'nın değeri hızla artan bir şehir olduğunu dile getirdi.

    AK Parti'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında Bursa'nın kilit rol oynayacağını ifade eden Yazıcıoğlu, "2023 hedefleri için Bursa lokomotif görevi üstlenecek. Önünüzdeki dönemde vekillik nasip olursa, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte Bursa'nın meselelerine Ankara'da çözüm arayacağım" şeklinde konuştu.




    Ak Parti'ye Amerika'dan aday adayı Yorumları