Eski başkan Fatih Kısa, AK Parti'den aday oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (19:36)   Son Mesaj: 03-14-2011 (19:36)    Cevap: 0    Gösterim: 654  

    03-14-2011

    Eski başkan Fatih Kısa, AK Parti'den aday oldu

    Eski başkan Fatih Kısa, AK Parti'den aday oldu


    AK Parti Mersin eski il başkanlarından Fatih Kısa, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekilliği için aday adayı oldu.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Kısa, bugün AK Parti Mersin İl Başkanlığı'na aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra toplantı salonunda partililerine hitap etti. Ülkenin çok partili demokratik sisteme geçmesinin ardından yapılan bütün seçimlerin kendi içinde ve döneminde anlamlı ve önemli olduğunu ifade eden Kısa, ancak 12 Haziran'da yapılacak olan seçimin, ülke demokrasisinde yeni bir sayfa açacağını söyledi. Milletin yıllardır özlemle beklediği 'sivil ve tam demokratik anayasa'nın, bu seçimlerden sonra seçilecek olan vekiller eliyle TBMM tarafından yapılacağını hatırlatan Kısa, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, girdiği seçimlerde milletimiz tarafından baş tacı edilmiştir. Avrupa'dan Amerika'ya, Balkanlardan Kafkaslara, Ortadoğu'dan Afrika'ya kadar dünya coğrafyasında ezilen, sömürülen, haksızlığa uğrayan insanların dikkat ve takdirleri AK Parti iktidarında Türkiye üzerinde toplanmıştır. Tam demokratik ve hayat standartları yüksek bir ülke olmak amacıyla yapılan hizmetlerle ülkemiz, ekonomiden siyasete, sağlıktan eğitime, yargıdan demokratik standartlara kadar birçok alanda büyük değişime şahit olmuştur" dedi.
    Milletvekilliğinin hizmet, sadakat ve sorumluluk makamı olduğunu vurgulayan Fatih Kısa, şöyle devam etti; "Milletin gerçek vekili olabilmek büyük bir manevi emanettir. Çıktığım bu yolun, bir hizmet yarışı anlamına geldiği bilinci ile çalışacağımı belirtmek isterim. Ankara'ya tekrar Mersin'e dönmek, Mersin'de başı dik ve halkına hizmet etmiş bir milletvekilinin neşesi ve onuruyla yaşamak için gitmek istiyorum. Yıllardır Mersin'de açık olan dost kapımızın Ankara'da da tecellisi için çalışacağım."




    Eski başkan Fatih Kısa, AK Parti'den aday oldu Yorumları