Tatlıses soruşturması Antalya'ya sıçradı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (17:54)   Son Mesaj: 03-14-2011 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 476  

    03-14-2011

    Tatlıses soruşturması Antalya'ya sıçradı

    Tatlıses soruşturması Antalya'ya sıçradı


    İbrahim Tatlıses'e yönelik suikast girişimine ilişkin soruşturma başlatan polis, sanatçının cumartesi gecesi konser verdiği Antalya'daki bir gece kulübünün güvenlik kamerası kayıtlarını istedi.

    Polis, sanatçının cumartesi gecesi konser verdiği Antalya'daki Club Vaviende'den güvenlik kamerası kayıtlarını istedi. Resmi yazı beklediklerini ifade eden mekânın avukatı, ünlü sanatçının güvenlik ordusuyla dolaştığını, konser sırasında da gerginliğinin yüzünden okunduğunu söyledi.
    Antalya'daki Club Vaviende'de Cumartesi gecesi konser verdikten sonra dün İstanbul'a dönen Tatlıses'in, geceyarısı uğradığı silahlı saldırıya ilişkin başlatılan kapsamlı soruşturma sürüyor. Ünlü sanatçının son olarak konser verdiği Antalya'daki Club Vaviende'nin güvenlik kamerası kayıtları da incelenecek. Mekânın avukatı Kadir Kaya ile irtibat kuran polis, incelenmek üzere kayıtları talep etti. Konser sırasındaki yaklaşık 3,5 saatlik kaydı CD'ye aktartan avukat Kaya, resmi yazı beklediklerini söyledi. İbrahim Tatlıses'in konser sırasında oldukça gergin olduğunun gözlemlenebildiğini ifade eden Kaya, "Antalya'ya gelişi sırasında ve konser esnasında çevresinde adeta bir güvenlik ordusu vardı. Gerginliği hissedilebiliyordu. Konser arasında Bakırköy 3. bölgeden bağımsız milletvekili adayı olacağını söylemişti. Konserin ardından saat 04.00 gibi Otel Antalya'da konakladı. Dün saat 13.00'da da İstanbul'a döndü" dedi.

    Avukat Kadir Kaya, ünlü sanatçının Antalya'da kaldığı süre içinde kendilerinde olan bilgileri emniyet birimlerine aktardıklarını, güvenlik kamerası kayıtları için de resmi talep belgesi beklediklerini söyledi.




    Tatlıses soruşturması Antalya'ya sıçradı Yorumları