Askerliğin 6 aya düşürülmesi paylaşılamıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (17:38)   Son Mesaj: 03-14-2011 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 459  

    03-14-2011

    Askerliğin 6 aya düşürülmesi paylaşılamıyor

    Askerliğin 6 aya düşürülmesi paylaşılamıyor


    HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, CHP Kılıçdaroğlu'nun, ''Askerlik süresini aşamalı olarak 6 aya kadar indireceğiz'' yönündeki sözlerine ilişkin, ''Bu söyledikleri, HEPAR'ın resmi programında var'' dedi.

    Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ''Askerlik süresini 9 aya indireceğiz, aşamalı olarak 6 aya kadar indireceğiz'' yönündeki sözlerine ilişkin, ''Bu söyledikleri, HEPAR'ın resmi programında var'' dedi.

    Pamukoğlu, Babüssaade Otelde düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için Trakya, Ege, Akdeniz ve Karadeniz'i gezdiğini kaydetti. Ankara, Bolu, Düzce, Adapazarı, İzmit, Yalova, Bursa'nın ardından Eskişehir'e geldiğini ifade eden Pamukoğlu, aday adaylarının yüzde 80'ini belirlediklerini söyledi.
    Partisinin gençlerden ve kadınlardan oluştuğuna dikkati çeken Pamukoğlu, ''Hırsızlık yok, yalan yok, ekmek var, huzur var'' sloganlarıyla yola çıktıklarını belirtti.

    Hiçbir partiyle seçim ittifakı yapmayacaklarını, HEPAR'ın baraj korkusunun olmadığını ifade eden Pamukoğlu, şöyle devam etti:

    ''Siyasal ve toplumsal ilkeleri anlatan kırmızı kitap ve partinin ekonomik programları ve hedeflerini anlatan beyaz kitap var. Dün bir gazetenin iç sayfasından anamuhalefetin askerlik 6 ila 9 aya indirilecek haberini gördüm; bu söyledikleri HEPAR'ın resmi programında var. İlk defa HEPAR, 'Deniz Bakanlığı ve Yurt Dışından Yaşayan Türkler Bakanlığı kurulacak' diyor. O da kitaplarda var. Artık hırsızlık, mal, mülk çalmayla değil, yayın işleriyle uğraşan yazarlar ve yayın evleriyle çalışan bilir ki onların müsaadesi olmadan alıntı bile yapamazsınız. Alırsanız bu korsanlıktır. Şimdi siyasi korsanlar çıktı. Bu iş bu kadar basit mi? Halkın karşısına 'seçim bildirgesi' diye çalıntılarla ortaya çıkanlar, Hükümet olup devlet mi yönetecek? Çok beklersiniz.''




    Askerliğin 6 aya düşürülmesi paylaşılamıyor Yorumları