İbo'nun aşireti, vurduranı bulmak istiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (17:58)   Son Mesaj: 03-14-2011 (17:58)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    03-14-2011

    İbo'nun aşireti, vurduranı bulmak istiyor

    İbo'nun aşireti, vurduranı bulmak istiyor


    Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses’in silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmasının ardından Şanlıurfa’daki yakınları Vuranlar değil, kim vurdurmuş onu bulmak lazım dedi.

    Ahmet Kolsuz ve Toprak Yaşar'ın haberi:
    Olayın şokunu üzerinden atamadığını dile getiren Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve İbrahim Tatlıses'in amcası Rızvan Rızvanoğlu, ''Olayla ilgili hiçbir şekilde yorum yapamıyoruz. Bunu yapan kim, ne için vurmuş, niyeti ne, herhangi bir öngörüde bulunamıyoruz. Aile olarak toplanıp bunu vurduran kim? Bizim için önemli olan tetiği çeken değil, tetiği çektirendir. Ciğerimiz yanmış ama kendi yaramızı kendimiz saracağız. Vurduranı bulursak Allah kerim.'' diye konuştu.

    Sükûnet içinde sabırlı olup karar vermeleri gerektiğini vurgulayan Rızvanoğlu, olayla ilgili çok üzgün olduklarını ama soğukkanlılıklarını da koruyacaklarını bildirdi.

    Bu arada Tatlıses"in Suriye'den gelen akrabaları üzgün olduklarını dile getirerek, "Faillerin bir an önce bulunmasını istiyoruz." dedi. Tatlıses"in Amcasıoğlu Casım Rızvanoğlu '' Çok şaşkınız, şu durumda ne söyleyeceğimizi bilemiyoruz." Diye konuşurken, Belediye önünde toplanan kalabalık "İbo"ya uzanan eller kırılsın." sloganı attı.

    Sanlıurfa.com




    İbo'nun aşireti, vurduranı bulmak istiyor Yorumları