Bebekler yarıştı, ödülü anneler aldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (16:57)   Son Mesaj: 03-14-2011 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 737  

    03-14-2011

    Bebekler yarıştı, ödülü anneler aldı

    Bebekler yarıştı, ödülü anneler aldı


    Konya'da özel bir hastane tarafından düzenlenen 'bebek Emekleme Yarışması' ilginç görüntülere sahne oldu. Yarışmada ilk üçe giren bebeklerine verilen çeyrek altın ödülünü anneleri aldı.

    Konya Özel Anıt Hastanesi tarafından Kulesite Alışveriş Merkezi"nde düzenlenen Bebek Emekleme Yarışması"na 28 bebek katıldı. Ortalama 11 aylık olan bebeklerden ilk üçe girenlere çeyrek altın, diğerlerine ise oyuncak hediye edildi.
    Kulesite AVM"nin giriş katında düzenlenen yarışmada bebekler, birbirinden sempatik tavırlar sergiledi. İzleyicilere eğlenceli anlar yaşatan bebekler, kıyasıya yarıştı. Annelerinin tezahüratı eşliğinde emekleyen bebekler, hastane yetkililerinden ise tam not aldı.

    Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada bebeklere çeşitli hediyeler veren Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemil Er, bu tür yarışmaları düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Bebeklerin sağlığı ve mutluluğu konusunda hassas davrandıklarını dile getiren Er, düzenlenen yarışmanın, hastanede dünyaya gelen bebeklere destek olmak amacıyla yapıldığını ifade etti.

    Yarışmanın büyük bir keyif verdiğini aktaran Er, "Hastanemizde doğan bebeklerle büyük bir aile olduk. Geçen sene doğan çocuklarımız, bu yıl bize büyük bir keyif yaşatıyor. Bu mutluluğu aileleriyle birlikte paylaşıyoruz." dedi.

    Tüm hastane ekibi olarak çocuklara sahip çıktıklarını dile getiren Er, yapılan organizasyonun güzel bir anı olacağını kaydetti. Yarışmanın birincisi Hatice Ceren olurken, ikinci Kübra Kavak, üçüncü ise Mevlüt Türeli oldu. İlk üçe giren bebeklerine verilen çeyrek altın hediyelerini anneleri aldı. Yarışmaya katılan bütün bebekler, aileleriyle birlikte fotoğrafa çektirdi.




    Bebekler yarıştı, ödülü anneler aldı Yorumları