CHP'den Çalmadık kapı bırakmayın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (16:38)   Son Mesaj: 03-14-2011 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    03-14-2011

    CHP'den Çalmadık kapı bırakmayın

    CHP'den Çalmadık kapı bırakmayın


    CHP, 12 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri için çalışmalarını başlattı. CHP, il ve ilçe teşkilatlarına “çalınmadık kapı bırakmayın” mesajı verdi. CHP seçmenle sözleşme imzalayacak.

    Mansur Çelik'in haberi
    Parti yönetimi, teşkilattan her seçmen kitlesine ayrı mesaj verilmesini isterken, seçmenle sözleşme imzalama kararı aldı.

    CHP Genişletilimiş İl Başkanları toplantısında seçim sürecine ilişkin önemli kararlar çıktı. Seçimlere "CHP varsa Halk için var", "Rahat bir nefes almak için hazırız" sloganlarıyla girmeye hazırlanan CHP, teşkilatlarından çalınmadık kapı bırakılmamasını istenirken, "Her mahallenin sakini biz olacağız" mesajı verildi. Kadın ve gençlik kollarından mahalle toplantıları yapılması istendi. Partililere "Seçim 2011 Kılavuzu" dağıtılırken, bu kılavuzda CHP"nin ekonomi, aile sigortası, eğitim, tarım gibi alanlarda projeleri ve vaatleri anlatıldı. Bu projelerin halka anlatılması da istendi. Projeler anlatılırken de Gençlik kolları bünyesinde gönüllü oluşturulan "Bizim Çocuklar" destek olacak. Gönüllü gençler kapı kapı gezerek yurttaşa bilgilendirme yapacak ve yardıma ihtiyaçları varsa yardım edecekler.

    Her yurttaşa sözleşme

    CHP seçmenle sözleşme imzalayacak. Teşkilat ulaştığı her yurttaşa CHP"nin vaatlerini içeren bir sözleşme verecek. "Öğrenci sözleşmesi", "Emeklilik Sözleşmesi", "İşçi sözleşmesi", "Çiftçi sözleşmesi", "Ev Kadını sözleşmesi" gibi başlıklardan oluşan sözleşmelerle CHP"nin vaatlerine ilişkin yurttaşa garanti verilecek. Sözleşmelerde Kemal Kılıçdaroğlu"nun imzası olacak. Sözleşmelerde, "YÖK ve harçlar kalkacak", "Yurt sorunu 3 yıl içinde çözülecek", "Emekliler milli gelir artışından pay alacak", "ÖTV kalkacak", "Aile sigortası ile her ailenin en az 600 TL geliri olacak" gibi vaatler yer alacak.

    CHP seçim sürecinde televizyonlarda toplam 8 bin 900 kez reklam yayınlayacak. Bu reklamlarla 42 milyon kişiye ulaşılması hedefleniyor. Ayrıca 32 radyodan yapılacak reklamlar ile de 25 milyon kişiye ulaşılacak. 21 ulusal gazeteye reklam verilerek 8.5 milyon yurttaşa ulaşılacak. Seçim sürecinde 59 yerel TV, 64 yerel radyo ile 8200 yerel yayın organıyla irtibat halinde olunacak. Her ilin stratejik noktalarına CHP"nin ilanları asılacak. Meydanlara ve toplu taşım araçlarına verilecek ilanlarda da milyonlarca kişiye ulaşılması hedefleniyor. 25 milyon kişinin kullandığı Facebook ve Twitter sosyal paylaşım sitelerinden her il ve ilçe teşkilatı sayfa açacak. Sayfalardan emekliler, gençler için ayrı ayrı bilgilendirmeler yapılacak.

    MİLLİYET




    CHP'den Çalmadık kapı bırakmayın Yorumları