Günay'dan Tatlıses'e geçmiş olsun mesajı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (16:38)   Son Mesaj: 03-14-2011 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    03-14-2011

    Günay'dan Tatlıses'e geçmiş olsun mesajı

    Günay'dan Tatlıses'e geçmiş olsun mesajı


    Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'e ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.

    Antalya'nın Demre ilçesinde dinlenen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Likya Uygarlığı'nın liman kenti Andriake kentini ziyaret etti. Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ve diğer yetkililerle antik kenti gezen Bakan Günay, Myra Antik Kenti ve Noel Baba Müzesi'ni de ziyaret ederek yeni açılan giriş gişelerinde incelemelerde bulundu.
    Andriake Liman Kenti'nde gazetecilere sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı değerlendiren Bakan Günay, şöyle konuştu:

    ''İbrahim Tatlıses tanıdığım ve sevdiğim bir sanatçı arkadaşımızdır. Hem ulusal alanda, hem de uluslararası alanda büyük tanınmışlığı var. Uğradığı saldırıdan dolayı çok üzgünüm. Bir an önce sağlığına kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum. Yakınlarını arayarak, geçmiş olsun dileklerimi de ilettim. Sağlığını yakından takip ediyorum. İnşallah kısa süre içinde sağlığına, sahnelere ve sevenlerine kavuşur. Kötü bir saldırı, geçmiş olsun diyorum.''

    Bakan Günay, AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın CHP ile ilgili sözlerinin sorulması üzerine de, ''Sürçi lisan olduğunu düşünüyorum. Bu tür tartışmalara girmek istemem'' dedi.




    Günay'dan Tatlıses'e geçmiş olsun mesajı Yorumları