Misyonerler kargoya girdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (16:06)   Son Mesaj: 03-14-2011 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    03-14-2011

    Misyonerler kargoya girdi

    Misyonerler kargoya girdi


    Misyonerler ülkede cirit atıyor. Yeni yöntemler geliştiren misyonerler, kargo yoluyla vatandaşlara ulaştırdıkları İncil vasıtası ile inançlarını yaymaya çalışıyor.

    Yeni bir yöntem geliştiren misyonerler, kargo yoluyla vatandaşlara ulaştırdıkları İncil vasıtası ile inançlarını yaymaya çalışıyor. Kırıkkale'de son günlerde kargo yoluyla birçok vatandaşa, Hıristiyanlığı anlatan İncil, CD ve kitap gönderilmeye başlandı.
    İzmir'in Selçuklu ilçesinden Neşe Ş., adlı kişi tarafın-dan gönderilen bir kargo, Kınkkale'de bü-yük tepki oluşturdu. Gönderilen kargo pa-ketinden 'İncilin çağdaş Türkçe çevrilişi', CD de 'Mesih İsa'nın yaşamı', kitapta ise, 'Marangozdan da öte'konuları işleniyor.

    Kargoyu alan A.B., kargoyu gönderenin kendi adını ve adresini nasıl temin ettiğini merak ettiğini söyledi. Olaya tepki gösteren vatandaş, "Kırıkkale Allah (CC)'i bilen, Peygamberini (SAV) seven insanlardan oluşur.

    Bizleri dinimizden kimse döndüremez. Bizim atalarımız dinimiz, vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için nice şehitler verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu oyunlara da asla gelmeyeceğiz." dedi.

    Ortadoğu Gazetesi




    Misyonerler kargoya girdi Yorumları