Özdemir, en kısa zamanda sahneye dönüyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (15:59)   Son Mesaj: 03-14-2011 (15:59)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    03-14-2011

    Özdemir, en kısa zamanda sahneye dönüyor

    Özdemir, en kısa zamanda sahneye dönüyor


    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir yıl önce, kedi yavrusuna çarpmamak için motosikletiyle kaza geçiren oyuncu Turan Özdemir (59) sağlığına kavuştu. Özdemir, en kısa zamanda yeni senaryolarla kamera karşısına çıkacağını söyledi.

    Yol ortasındaki yavru kediyi almak isterken bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanarak bir ay tedavi gören "Dondurmam Gaymak" filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir, yeni projeler üzerinde çalıştığını belirtti.
    Sağlığının hızla düzeldiğini, güneşli havalarda yürüyüş yaptığını anlatan Özdemir, "Kazadan sonra zor bir tedavi süreci geçirdim. Doktorlarım sayesinde bugünleri gördüm. Üzerinde çalıştığım yeni projeler var. Sağlığıma tam kavuşunca yeniden kamera karşısına geçeceğim.

    Dondurmam Gaymak ve Hadi Gari Cumhur benzeri, yöresel kültür ve gelenekleri yansıtan filmler gerçekten çok önemli. Son yıllarda yapımcılar da bu konuda çok hassas ve güzel çalışmalar yapıyor." dedi.




    Özdemir, en kısa zamanda sahneye dönüyor Yorumları