İbrahim Tatlıses vuruldu: Tehdit dilekçesi vermiş!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (16:57)   Son Mesaj: 03-14-2011 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 644  

    03-14-2011

    İbrahim Tatlıses vuruldu: Tehdit dilekçesi vermiş!

    İbrahim Tatlıses vuruldu: Tehdit dilekçesi vermiş!


    Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Maslak'ta silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Tatlıses Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyatı saat 05.30 sıralarında sona eren Tatlıses yoğun bakımda tutuluyor.

    Dün gece televizyon programından sonra Maslak'ta silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in ameliyatı bitti. Yoğun bakıma alınan Tatlıses'in ameliyatında bulunan
    Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, üsnlü sanatçının hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı. Çuhaaroğlu ancak Tatlıses'in hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.

    Doktorlar daha sonra yaptıkları açıklamada Tatlıses'in hayati tehlikesinin azaldığını fakat felçli kalabileceğini kaydettiler.

    Dakika dakika gelişmeler:

    SAAT 00:00 TATLISES VURULDU

    Şişli"de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses"in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıda, Tatlıses"in yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı"nın da yaralandığı bildirildi.

    İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli"de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı da yaralandı.

    Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi"ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi"ne sevk edildi. Sevk sırasında Tatlıses"in korumaları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve İpek Çakıcı"nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı.

    Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

    SAAT 01:15 HASTANE ANA-BABA GÜNÜ!

    Doktorların birazdan açıklama yapması bekleniyor.. Twitter mesajları atan ünlülerden bazıları, Tatlıeses'in yoğun bakımdaki odasının önünde sevinç çığlıklarının atıldığını geçti..

    SAAT 02:00 GEZEGEN MEHMET TWITTER'DAN DUYURDU

    Radyocu 'Gezegen Mehmet' olarak bilinen Mehmet Akbay, Twitter takipçilerine şu mesajı verdi:
    (Arkadaslar tatlisesle ilgili son durum bilinci yerinde hayatı tehlikesi yok su an acibademdeyim....)

    SAAT 02:50 SALDIRININ DÜZENLENDİĞİ ARAÇ TESPİT EDİLDİ

    Hastane önünden canlı yayın yapan haber kanallarının verdiği bilgilere göre saldırının düzenlendiği araç tespit edildi ve polis geniş çapta operasyon başlattı.

    SAAT 02:55 İKİNCİ AMELİYATA ALINDI

    Tatlıses ilk ameliyattan çıktı ve ikinci ameliyata alındı.. Ameliyatının 3 saat sürmesi bekleniyor..

    SAAT 03:10 RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

    Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneden saat 05:00-06:00 arası resmi açıklamanın yapılacağı açıklandı.

    SAAT 03:50 SAĞ TARAFI FELÇ KALABİLİR
    Hastaneden bilgi alan sanatçılardan edinilen bilgilere göre, Tatlıses'in durumu ciddiyetini koruyor ve sağ tarafının felç olma riski bulunuyor..

    SAAT 04:00 SALDIRGANLAR YAKALANDI İDDİASI

    Kral FM yayın yönetmeni Gezegen Mehmet'in verdiği bilgilere saldırganlar yakalandı.. 3 kişi oldukları iddia edilen saldırganların Iraklı olduğu söyleniyor...

    SATT 04:20 'BEYİNDE HASAR İHTİMALİ YÜZDE 50'

    Sanatçının durumuyla ilgili olarak konuşan bir diğer isimse doktor şarkıcı Ferhat Göçer oldu. Ferhat Göçer, doktorlardan aldığı bilgiye göre, yüzde 50 sanatçının beyninde hasar oluştuğunu söyledi. Ancak doktorlar resmi bir açıklama yapmıyor, sabaha karşı 6:00-7:00 gibi resmi açıklama yapılması bekleniyor.

    SAAT 05:20 ÜÇÜNCÜ AMELİYATA ALINDI

    Başından ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in 3. ameliyata alındığı öğrenildi.. Hastane önünde bası ordusu var.. Sanatçılar ve gazeteciler hastaneden resmi açıklama bekliyor..

    SAAT 05:30 AMELİYAT BİTTİ YOĞUN BAKIMDA

    Tatlıses'in ameliyattan çıktığı ve yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.. Hastane yetkililerinden henüz net bir açıklama yapılmadı..

    SAAT 05:35 SALDIRGANLAR KUZEY IRAKLI İDDİASI

    Başından vurulan İbrahim Tatlıses'in ameliyatı sırasında hastanede NTV mikrofonuna konuşan Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, şarkıcının yakınlarından aldığı bilgiye göre polisin saldırı yapılan arabayı tespit ettiğini söyledi.

    Daha önce de gelen bilgiler şarkıcının Maslak'taki Nurol Plaza önünde içinde 3 saldırgan olan bir araçtan uzun namlulu silahla vurulduğu ve plazanın önünde boş mermi kovanları bulunduğu yönündeydi.
    Akbay sanatçının yakınlarından aldığı bilgiye göre, polisin saldırganların eşkâllerinin tespit edildiğini ve saldırganların Kuzey Iraklı olduğunu da açıkladı.

    SALDIRININ SEBEBİ İŞ Mİ?

    İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'ta inşaat sektörüne girmeyi planlıyordu ve bunun için Erbil'de görüşmeler yapmaya gitmişti. Saldırının sebebi şu ana kadar açıklık kazanmadı ancak şarkıcının vurulmasının Kuzey Irak'taki yatırımlarıyla ilgili olabileceğine dair iddialar da var.

    SAAT 07.00 DOKTORLARDAN İLK AÇIKLAMA

    Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.

    Çuhadaroğlu ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, hastane girişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

    Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

    Kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini belirtti.

    Çuhadaroğlu, sanatçının son durumunun değerlendirilmesi için ilerleyen zamanda tomografisinin çekileceğini ifade ederek, şu anda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

    Sanatçıya kaç kurşun isabet ettiğinin Adli Tıpın incelemesinin ardından ortaya çıkacağını dile getiren Çuhadaroğlu, Tatlıses'in 24 saat süreyle uyutulacağını, durumunun bu şekilde değerlendirileceğini söyledi. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in burun bölgesinde de kurşun izleri olduğunu kaydetti.

    Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da ameliyat edildiğini belirten Çuhadaroğlu, Çakıcı'nın sağlık durumunun Tatlıses'e oranla çok daha iyi olduğunu bildirdi.
    Kurşunun, Çakıcı'nın boğazından girdiğini belirten Çuhadaroğlu, yüz kısmında da yaraların olduğunu anlattı.

    Tatlıses ve Çakıcı'ya plastik cerrahi müdahale yapıldığını ifade eden Çuhadaroğlu, ikisinin de sağlık durumlarının izlendiğini sözlerine ekledi.

    SAAT 11.26 ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, sanatçı İbrahim Tatlıses ile ilgili gerekenin yapılması talimatı verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Erdoğan, silahlı saldırıya uğrayan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı. Erdoğan'ın, Tatlıses'in sağlığına kavuşturulması için gerekenin yapılması talimatı verdiği kaydedildi.

    SAAT 11.30 FELÇLİ KALABİLİR

    Şişli'de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in felç kalma ihtimali bulunduğu belirtildi. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. İlhan Elmacı, "Kalıcı bir hasar olabilir. Bugün için hayati riski kaldırmayı amaçlıyoruz." dedi.

    Ateşli yaralama sonucu Acıbadem Maslak Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan sanatçı İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Ameliyatı gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Prof. Dr. İlhan Elmacı, Tatlıses'in yoğun bakımda yatmaya devam ettiğini söyledi. Kafa içi basıncı düşürmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını aktaran Elmacı, "Saat 10'da kontrol tomografisini çektik. Tomografi öncesine göre gayet iyi, kafa içi basıncı bizim istediğimiz düzeyde devam ediyor. Planımız kendisini uyutarak sabaha kadar ulaşmak. Yarın sabah tekrar tomografi göreceğiz. Onun sonucuna göre de uyandırmaya çalışacağız." diye konuştu.

    Tatlıses'in hayati tehlikesinin azalarak devam ettiğini dile getiren Elmacı, "Kalıcı bir hasar olabilir. Bugün için hayati riski kaldırmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız ameliyat kalıcı hasarı da önlemeye dönük bir ameliyattı. Onu birlikte göreceğiz. Bize geldiğinde sol tarafında tamamen felç vardı. Bu olayın ilk olduğu saatlerde şuuru açıktı ama yarım saat içinde uyandırılma zorluğu başladı." şeklinde konuştu.


    "Konuşmasıyla ilgili bir sorun yaşar mı?"şeklindeki soruya Elmacı, "Konuşma güçlüğü olacağını zannetmiyorum. Beyin hasarının olduğu taraf bu konuşmayı kontrol eden taraf değil. Konuşma güçlüğü olacağını düşünmüyorum. Ama kuvvet kaybı olabilir. Görünüm acısından bir sorun yok." ifadesini kullandı.

    "Hayati tehlikeyi atlatırsa bir felç durumu olabilir mi?" yönündeki soruya ise İlhan Elmacı şöyle karşılık Verdi: "Olabilir. Olay olduğunda bir felç oluştuğu için ona bağlı hasar olabilme ihtimali var. Hastanın ameliyata nasıl girdiği çok önemli, o bakımdan şüphelerim var. Önce hayati riskle mücadele etmek gerekiyor. Sonar vücut fonksiyonlarını nasıl düzeltiriz, onu düşünmemiz gerekiyor."
    SAAT 12.00 ŞANLIURFA'DA "DUA EDİN" ANONSU

    Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye hoparlörlerinden anons yaptırarak, hemşehrilerinin, İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses için dua etmelerini istedi.

    İlan bürosundan yapılan ve Fakıbaba'ın mesajına yer verilen anons şöyle: ''Hemşehrimiz ve dünya starı sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı, sebebi ne olursa, olsun kimden gelmiş olursa olsun şiddetle kınıyorum. Değerli hemşehrimize acil şifalar temenni ediyor, halkımızdan hemşehrimiz İbrahim Tatlıses'e dualarını eksik etmemelerini diliyorum.''

    Gazetecilere konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fakıbaba, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''Tatlıses'in hayati tehlikesinde bir azalma var, ama tehlike devam ediyor. Üzgünüz, hepimiz şoktayız'' dedi.

    SAAT 12.01 TERÖR İZİ YOK

    Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıda otomatik silah kullandığı belirlenen zanlıların en az 2 kişi olduğunun tahmin edildiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, Tatlıses'in bulunduğu araca Kalaşnikof marka silahtan çıkan 4 mermi isabet etti. Çevredeki binalarda da 4 mermi izi bulunduğu, olay yerinde 11 adet boş kovan ele geçirildiği belirtildi.

    Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tatlıses'in şoförü Çalışkan ve Derya Tuna'nın da aralarında bulunduğu bazı yakınlarının bilgisine başvurdu. Çevredeki binaların güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Tatlıses'in programının son bölümünün görüntüleri incelemeye alındı.

    Zanlıların en az 2 kişi olduğunun tahmin edildiği bildirildi. Olayda terör veya suç örgütü emaresine rastlanmadığı, bu nedenle soruşturmanın Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütüleceği öğrenildi.

    Yeni başladığı bir programın çekimlerinden çıkan İbrahim Tatlıses, şoförü Hakan Çalışkan'ın kullandığı 34 AP 3843 plakalı, basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da bulunduğu otomobille Nurol Plaza'dan ayrılmıştı. Araca tali yoldan Büyükdere Caddesi'ne çıkarken saat 00.16 sıralarında başka araçtan otomatik silahlarla ateş açılmış, Tatlıses kafasından yaralanmıştı. Kazada Buket Çakıcı'nın da yaralandığı bildirilmişti.

    SAAT 12.10 AVNİ MUTLU: KALAŞNİKOFLA SALDIRDILAR

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu İbrahim Tatlıses'in nasıl vurulduğuna ilişkin açıklama yaptı. Avni Mutlu, Tatlıses'e saldıranların kaleşnikof marka silahla 11 el ateş ettiğini açıkladı. Mutlu şunları kaydetti: "11 el kurşun sıkıldı. Araca 4 el isabet etti. İkisi asistanı ve Tatlıses"e diğer ikisi de araca. Başka kimsede yaralanma yok. Failler ile ilgili emniyet ve polisimiz yoğun çalışma yürütüyor. En kısa süre içinde adalete teslim edeceğiz. Kesin bilgi, saldırıyı en az iki kişinin gerçekleştirdiği yönünde."

    SAAT 12.21 ERDOĞAN HASTANEYİ 4 KERE ARADI

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şişli'de uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneyi arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı bildirildi. İbrahim Tatlıses'ten İdo adlı oğlu bulunan Derya Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Başbakan Erdoğan hastaneyi 4 kez aradı, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başbakan'dan Allah razı olsun, sürekli ilgileniyor, durumunu arayıp soruyor'' diye konuştu.

    SAAT 12.48 VALİ MUTLU: 11 KURŞUN DA AYNI SİLAHTAN

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tatlıses'e sıkılan 11 kurşunun da aynı silahtan olduğunu açıkladı. Mutlu Tatlıses'in tehdit edildiğine dair bir bilgi ya da koruma talebinin olmadığını kaydetti.

    SAAT 13.22 BEYAZ RENKLİ ARAÇ YAVAŞLATTI

    Beyaz TV İstanbul Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu, İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'den çıkışında beyaz renkli bir aracın, Tatlıses'in aracına yanaştığını ve fotoğraf çektirmek istediğini söylediğini bu şekilde Tatlıses'in aracını yavaşlattığını açıkladı.

    SAHNE HAYATI BİTTİ

    Yazıcıoğlu, İçeride kardeşiyle konuştum, Hüseyin Tatlı'yla. Hüseyin Tatlı, ameliyata ilk ve ikinci girişinde yanındaymış. Tatlı, 'Ben yakından yüzünü gördüm, melekler gibi uyuyordu. Suratı beyazdı. Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık Tatlıses'i plaklarından dinlerler, izlerler' dedi.

    Yazıcıoğlu, olaydan sonra herkesin Tatlıses'in Kuzey Irak'taki inşaat işlerinden bahsettiğini ve oradaki ortaklarına dikkat çektiğini belirtti.

    SAAT 14.55 ŞUNLAR YAPMIŞTIR DİYEMEYİZ

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıda Kalaşnikof marka silah kullanılmasının ''terör saldırısı'' algısına sebebiyet verebileceğini belirterek, ''Sırf silahın mahiyetinden dolayı 'şu yapmıştır, şunları yapmıştır' dememiz söz konusu olamaz'' dedi.

    Saldırının saat 00.30 sularında sanatçının programından sonra Büyükdere Caddesi'nde aracının içinde gerçekleştiğini belirten Mutlu, araçta kendisi, şoförü, asistanı ve bir de arkadaşı olmak üzere 4 kişi bulunduğunu kaydetti.

    Arkadan gelen ve içinde iki kişi bulunan araçtan uzun namlulu silahla ateş edildiğini ifade eden Mutlu, 11 el ateş edildiğini, Tatlıses'in aracına isabet eden 4 mermiden birinin Tatlıses'in, diğerinin asistanının yaralanmasına neden olduğunu belirtti.

    İbrahim Tatlıses'e ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Mutlu, emniyet teşkilatının çalışmalarını sürdürdüğünü ve şu ana kadar saldırının mahiyeti konusunda netleşmiş herhangi bir bilgi bulunmadığını kaydetti. İstanbul Valisi Mutlu, ''Failleri bulmak için gayret ediyoruz. Failler bulunduktan sonra yapılacak sorguları çerçevesinde mahiyetini net olarak kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

    Bir gazetecinin ''Terör saldırısı mı?'' sorusu üzerine Mutlu, ''Net olarak böyle bir şey söylememiz mümkün değil. Bağlayıcı olmadan bütün yönleriyle değerlendirme yapılacak. Öncelikle failleri bulmamız lazım. Failleri bulduktan sonra'' yanıtını verdi. Vali Mutlu, İbrahim Tatlıses'in tehdit edilip edilmediği konusunda da kendilerine ulaştırdığı herhangi bir bilgi ve talep bulunmadığını belirterek, Tatlıses'in emniyet teşkilatında daha önce görev yapmış olan ve emekli olan personelden oluşan koruma ekibi bulunduğunu kaydetti.

    Mutlu, 11 merminin de tek silahtan çıktığını, silahın Kalaşnikof olduğunu, bu bilgilerin netleştiğini söyledi.

    SİLAHIN MAHİYETİ

    Bir gazetecinin, ''Emniyet birimleri bu saldırıyı örgüt gibi mi bireysel bir saldırı olarak mı değerlendiriyor?'' sorusu üzerine Mutlu, ''Şu anda böyle bir açıklama yapmıyoruz. Her olayda olduğu gibi bütün yönleriyle tetkik edeceğiz. Emniyet bütün ihtimaller üzerinde duracak ve öncelikle de failleri tespit etmeye çalışacak. Arkadaşlarımız bu konuyla ilgili şu anda yoğun mesai yapıyorlar'' dedi.

    İstanbul Valisi Mutlu, saldırıda Kalaşnikof kullanıldığı hatırlatılarak ''bunun terör saldırısı olarak değerlendirilip değerlendirilmediğinin'' sorulması üzerine ''Böyle bir algılamaya sebebiyet verebilir ama sırf silahın mahiyetinden dolayı 'şu yapmıştır, şunlar yapmıştır' dememiz söz konusu olamaz. Çünkü uzun namlulu silah dediğimiz, özellikle Kalaşnikof farklı olaylarda da adi olaylarda da kullanılabilen türde bir silahtır'' diye konuştu.

    Bir gazetecinin, ''saldırganların Kuzey Irak'tan geldiklerinin söylendiğini'' hatırlatması üzerine de Mutlu, böyle bir şeyi söyleyebilmek için öncelikle failleri belirlemeleri gerektiğini ancak ondan sonra bunu söyleyebileceklerini ifade etti.

    HER TÜRLÜ TEKNOLOJİDEN YARARLANILIYOR

    İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da İbrahim Tatlıses ile sevenlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. ''Polisimiz her türlü teknolojiden de yararlanarak her türlü delili değerlendiriyor. Mutlaka sonuca ulaşacağız, buna inanıyoruz. Bu en önemli işlerimizden bir tanesi. Tek araç, tek silah ve araçta iki kişi görünüyor. Şimdilik söylenebilecek bunlar. Yerli bir araç. Her türlü ihtimal göz önünde bulundurularak çalışmalar yapılıyor'' diyen Çapkın, faillerin il dışına çıkmasına yönelik de her türlü araştırmanın yapıldığını, araçla ilgili bilgilerin de değerlendirildiğini söyledi. Çapkın, görüntü kaydıyla ilgili olarak şimdilik açıklama yapmayacaklarını belirtti.

    SAAT 15.05 BDP: FAİLLER BİR AN ÖNCE VURULMALI

    BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşbaşkan Gülten Kışanak, İbrahim Tatlıses"e yönelik saldırıyı kınadı. BDP Genel Merkezi"nden yapılan açıklamada, Tatlıses"in halkın gönlünde yer edinmiş değerli bir sanatçı olduğu belirtilerek, "Sayın İbrahim Tatlıses"e yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kendisine acil şifalar diliyoruz ve biran önce sağılığına kavuşarak aramızda olmasını umut ediyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren failler biran önce yakalanarak yargı önüne çıkartılmalı olay aydınlatılmalıdır.Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" denildi.

    SAAT 15.25 TEHDİT DİLEKÇESİ VERMİŞ

    İbrahim Tatlıses'in tehdit edildiği gerekçesiyle geçtiğimiz yıl Emniyet'e iki kere dilekçe verdiği ortaya çıktı.

    Ayrıntılar gelecek




    İbrahim Tatlıses vuruldu: Tehdit dilekçesi vermiş! Yorumları