Topçu: Milletle sözleştik barajı aşacağız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (15:38)   Son Mesaj: 03-14-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    03-14-2011

    Topçu: Milletle sözleştik barajı aşacağız

    Topçu: Milletle sözleştik barajı aşacağız


    BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP'ye katılanlara parti rozetlerini taktı. BBP'nin baraj sorunu bulunup bulunmadığına ilişkin milletle yaptıkları ittifak sonucunda barajı aşacaklarını belirtti.

    Topçu, çeşitli siyasi parti, bazı sendika ve sivil toplum örgütlerinden katılımlar için parti genel merkezinde düzenlenen törende, Türk siyasetinin yükselen değerinin BBP olduğunu ve yurdun dört bir tarafından katılımların da bunu gösterdiğini söyledi.
    Partilerine katılımların, Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Topçu, ''13 Haziran sabahı Türkiye, farklı bir sabaha uyanacak. Ülkenin güvenliği, bireysel hak ve özgürlükleri ve refahıyla ilgili BBP, TBMM'de milletinin hizmetinde olacaktır'' diye konuştu.

    Gazetecelerin BBP'nin baraj sorunu bulunup bulunmadığına ilişkin soruyu yanıtlayan Topçu, milletle yaptıkları ittifak sonucunda barajı aşacaklarını, anketlerin de bunu doğruladığını söyledi.

    Japonya'daki deprem için Japon halkına başsılığı dileyen Topçu, felaketin, Türkiye'yi yönetenler için de bir ders olmasını dilediğini ifade etti.

    Topçu, ayrıca bu gece silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses için de geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, suçluların toplum huzuru için bir an önce yakalanmasını istedi.




    Topçu: Milletle sözleştik barajı aşacağız Yorumları