CHP'den benzin zammı protestosu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (15:38)   Son Mesaj: 03-14-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    03-14-2011

    CHP'den benzin zammı protestosu

    CHP'den benzin zammı protestosu


    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve beraberindeki partililer, akaryakıt fiyatlarına yapılan zamları, Kağıthane'deki bir benzin istasyonunda protesto etti.

    Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, İl Başkanı Bahri Şahin, ve milletvekili adaylığı için DİSK Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Süleyman Çelebi ve çok sayıda partili Kağıthane'deki bir benzin istasyonunda eylem yaptı. Burada basın mensuplarına bir açıklama yapan Gürsel Tekin, "Görüldüğü gibi dünyanın en pahalı benzinini satan benzin istasyonundayız. Keşke sadece benzin olsa.
    Türkiye'de pahalı olan o kadar çok şey var. Son olarak yayınlanan TÜİK verilerine baktığımızda yoksulluğu yaşayan bir Türkiye görmekteyiz. Ülkemizin yüzde 50'si yoksulluğu yaşarken, Türkiye'nin gündemi başka" dedi.

    CHP iktidarında bunların yaşanmayacağını belirten Tekin, "İstanbul trafiği de ayrı bir sorun. Sadede benzin değil, trafikte de sorunlar yaşıyoruz" diye konuştu.

    Yapılan açıklamaların ardından Tekin ve beraberindekiler İstanbul trafiğinde tur attı.







    CHP'den benzin zammı protestosu Yorumları