Kızını göremeyince kendini yaktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (15:04)   Son Mesaj: 03-14-2011 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    03-14-2011

    Kızını göremeyince kendini yaktı

    Kızını göremeyince kendini yaktı


    İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda, bir hafta önce Elazığ'daki evinden ayrılan kızını aramak için gelen Musa S. (48), kızının kendisiyle görüşmek istememesi üzerine üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

    Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Musa S.'nin vücudunda yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
    Olay, Buca Belediyesi Geçici Kadın Sığınmaevi önünde meydana geldi. İddiaya göre D.S. (20) adlı genç kız, yaklaşık bir hafta önce Elazığ'da oturan ailesiyle tartıştı. Evden ayrılan D.S., akrabalarının da bulunduğu İzmir'e geldi.

    Akrabalarının yanına gitmek yerine resmî makamlara başvurarak sığınmaevinde kalmak istedi. Bunun üzerine Buca Geçici Kadın Sığınmaevi'ne yerleştirildi. D.S.'den haber alamayan Musa S. ise kızını aramaya başladı.

    Yerini öğrenince, İzmir'e gelerek Buca'daki akrabalarında kalmaya başladı. Geçen gün de kızını görmek için sığınmaevine giden Musa S.'ye yetkililer, kızının görüşmek istemediğini aktardı.

    Bugün sabah saatlerinde yeniden sığınmaevine giderek kızını görmek isteyen Musa S., yine geri çevrilmesi üzerine bahçede üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

    Çevredeki vatandaşlar ve güvenlik görevlilerince üzerindeki alevler söndürülen Musa S., cankurtaranla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. D.S.'ninse başka bir yere nakledileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    Kızını göremeyince kendini yaktı Yorumları