Bekçi kulübesinde tüp patladı:1 ağır yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (15:08)   Son Mesaj: 03-14-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    03-14-2011

    Bekçi kulübesinde tüp patladı:1 ağır yaralı

    Bekçi kulübesinde tüp patladı:1 ağır yaralı


    Tekirdağ Barbaros yolu üzerinde bulunan bir tır parkında gece bekçisinin prefabrik kulübesinde bekçinin ısınmak için kullandığı tüp patladı. Bekçi, patlamada ağır yaralanırken, kulübe de paramparça oldu.

    Tekirdağ Barbaros yolu üzerinde bulunan bir tır parkında saat gece 05.00 civarında büyük bir gürültüyle patlayan tüp mahalleliyi ayağa kaldırdı, Prefabrike kulübede gece bekçisi Ramazan T.'nin(50)ısınmak amaçlı yaktığı tüp belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev alıp gürültüyle patladı.
    Patlama sonucu Ramazan T. ağır yaralanırken kulübe paramparça oldu. Olay yerine gelen Tekirdağ İtfaiyesi yangına müdahale etti. Patlamanın etkisiyle savrulan Ramazan T.'yi 122 Sağlık ekipleri Tekirdağ Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı.

    KULÜBENİN PARÇALARI ETRAFA DAĞILDI

    Patlamanın Etkisi ile prefabrike kulübe adeta paramparça olarak etrafa dağıldı ,kulübede bulunan tüplerden 2 si büyük bir gürültüyle patlarken mahalleliye korkulu saatler yaşattı, şans eseri kulübede bulunan diğer tüpler patlamadan itfaiyenin müdahalesi ile dışarı çıkarıldı.

    Olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanları patlama yerinde detaylı inceleme başlattı soruşturma devam ediyor.




    Bekçi kulübesinde tüp patladı:1 ağır yaralı Yorumları