16 otobüs, Tatlıses için İstanbul'a geliyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (14:58)   Son Mesaj: 03-14-2011 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 564  

    03-14-2011

    16 otobüs, Tatlıses için İstanbul'a geliyor

    16 otobüs, Tatlıses için İstanbul'a geliyor


    Şanlıurfa Belediyesi önünde toplanan İbrahim Tatlıses sevenleri, topluca İstanbul'a gitme kararı aldı. Belediye tarafından yapılan anonstan sonra belediye önünde toplanan bir grup, saldırıyı kınadı.

    63 İbrahim Tatlıses Severler Derneği yetkililerinin de arasında bulunduğu grup, akşam onlarca otobüs ile Tatlıses'e destek vermek için İstanbul'a gideceklerini açıkladı.
    Dernek yöneticileri, Tatlıses firmasının İstanbul'a sefer başlatmasını istedi. Tatlıses'in yanında uzun yıllar çalıştığını söyleyenler, Tatlıses'e gelecek belanın kendi başlarına gelmesine razı olduklarını dile getirdiler. 63 İbrahim Tatlıses Severler Derneği Onursal Başkanı Mustafa Altıkanat, "Dostlarımız aradı, haberdar etti. Şok olduk. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ağlamaktan gözlerimiz doldu. Herkesten dua bekliyoruz.

    Urfa'ya bütün Türkiye'ye, bütün dünyaya mal olmuş bir sanatçı inşallah bizimle daha uzun süre yaşayacak. Allah bize bağışlayacak inşallah.

    Tek dileğim krizi atlatması. Biz bazı arkadaşlarla kendi çapımızda araçlarımızla oraya destek vermek için gideceğiz. Ama burada gerçekten Tatlıses firmasının en az 10 otobüs bize tahsis etmesini istiyoruz. Tek isteğimiz otobüs tahsisi. Tatlıses'e herkes sahip çıkar ama Urfalılar gerçek sahip çıkar." dedi.

    "15-16 OTOBÜS İLE İSTANBUL'A GİDECEĞİZ"

    İbrahim Tatlıses'in yanında uzun yıllar çalıştığını söyleyen Şanlıurfalı bir vatandaş ise "Onun ekmeğini çok yedim. Allah başımızdan eksik etmesin. Ona gelen dertler varsa bana gelsin, ben ona hazırım." şeklinde konuştu.

    63 İbrahim Tatlıses Severler Derneği üyesi Osman Adıgüzel şunları söyledi: "Allah kaza bela vermezse akşam 15-16 otobüs ile İstanbul'a gideceğiz. Biz hastane önünde olacağız. Kenetlendik. Tek çaremiz dua etmek.

    Biz olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Bizim dualarımız İbo'ya, hepimiz ona dua ediyoruz. Böyle bir adamı bir daha çıkaramayız.

    " Tatlıses'e yapılan saldırıyı kınayan grup, 'Tatlıses'e uzanan eller kırılsın', 'Sana sıkılan kurşun Türkiye'ye sıkıldı', 'Sahipsiz değilsin imparator', 'İbrahimleri ateş de yakmaz kurşun da' şeklinde pankartlar taşıyarak slogan attı.

    Gözyaşlarına hakim olamayan Tatlıses hayranları belediye önünde ağladı.

    TATLISES'İN ESKİ EŞİ İSTANBUL'A MI GİTTİ?

    Tatlıses'in Urfa'da yaşayan eski eşi Adile Tatlı ve kızının olaydan sonra İstanbul'a hareket ettiği öğrenildi. Adile Tatlı'nın evinde basın mensupları ile karşılaşan bir genç, Tatlıses'in yeğeni olarak kendini tanıttı; ancak isim vermekten kaçındı.

    Tedirgin olduğu gözlenen genç, basın mensuplarını eve almamakta ısrar etti. Genç, Adile Tatlı'nın İstanbul'a uçakla mı yoksa kara yolu ile mi gittiğini söylemedi.




    16 otobüs, Tatlıses için İstanbul'a geliyor Yorumları